torsdag 20. september 2018

Liten hjørnepeis

Bildet viser en gruepeis for hjørne med Høvring hylle og peisstang av smijern. Høyden på peisstanga er cm. Både sokkel og hette er. Tine kjøkken er en tradisjonell hjørnepeis som passer like godt på hytta som hjemme.


Den har innebygd vednisje, og innsatsen står høyt over gulvet.

Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Askeleppen fanger opp aske og glør som eventuelt måtte falle ut av brennkammeret. Ildstedet er et koselig samlingspunkt i hjemmet.


Velg mellom peiser og ovner i ulike løsninger hos oss. En Jøtul peis er et murt, åpent ildste som består av en innsats og en omramming. Vi tilbyr modulbasert eller spesialdesignede omramminger.

Uteplassen er ikke ferdig uten et utekjøkken og en utepeis. Her er mur det naturlige byggematerialet. Et frittstående utekjøkken, en utepeis eller grill kan.


Liten støpejernsovn ideel for hytter og mindre boliger. Kjøpe peisovn eller vedovn? Varmefag har Norges største utvalg av peisovner og vedovner.


De fleste peisovnene har glass med godt innsyn til flammene og flere kan. Et ildsted skal ofte dekke flere behov. Vi har høy kompetanse og hjelper deg gjerne i valg av ilsted.


Ta kontakt med oss i dag! Taneli er en liten hjørnepeis med en stor dør. Sjoa liten hjørnepeis : Sjoa trekantet hjørnepeis : Høvring hjørnepeis : Høvrings rettveggspeis. Tanelis varmeeffekten er tilstrekkelig til å oppvarme hele rommet eller en liten hytte.


Phønix Elektrisk Hjørne Peis : Phønix elektrisk hjørnepeis med innsats. Utført i tre hvit lakkert. Sotede glassdører til å åpne.

Tine er en tradisjonell hjørnepeis som passer like godt på hytta som hjemme. Den leveres med en ileggsplate i skiferbetong,. Nordpeis Berlin er en liten hjørnepeis Bestillingvare - Skaffefrakt fra leverandør tilkommer. Peisen tar liten gulvplass. En liten hjørnepeis med giljotin dør.


Kunden er godt fornøyd med. NORDPEIS TINE TREDISJONELL HJØRNEPEIS. Nordpeis Tine er en liten klassisk peis med flotte detaljer i betongen.


MAXBO tilbyr et stort utvalg av panelovner, både de moderne med wifi og fjernstyring i tillegg til vifteovner, oljeovner og radiatorovner. Kjøp på nett eller i butikk. Det gode liv handler ofte om de små ting.


Utepeis er kanskje ingen liten sak å drømme om, men vil utvilsomt bringe med seg mange gode øyeblikk for de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.