tirsdag 25. september 2018

Etiopia kaffe

Kaffen ble først oppdaget i Etiopia ved en tilfeldighet for nesten tusen år siden. Kaldi oppdaget at geitene oppførte seg merkelig etter. Bli kjent med Bukeela Ka Ethiopia kaffekapsler fra Nespresso.


Perfekt for deg som elsker en blomstret og treaktig lungo. Cupping: Aromatisk søt med innslag av sitrus, aprikos, brunsukker og plommer. Ettersmaken er fyldig og kompleks.


Landet er avhengige av det jorda kan produsere, og kaffe er deres viktigste eksportvare. Opplev vår økologiske kaffe fra Hunkute, Sidama regionen i Etiopia. Floral og delikat kaffe med hint av honning, bær og grapefrukt. En klassisk kopp kaffe i Etiopia tar tid.


Det gamle kafferitualet er viktig for etiopierne, og selv om man i våre dager også tar seg en rask kopp som i resten av. Etiopia er en republikk på Afrikas horn i det nordøstlige Afrika. Etiopia grenser til Eritrea i nord og nordøst, Djibouti i øst, Somalia i øst og sørøst, Keny. Fra kaffens opprinnelsesland kommer de høytvoksende kaffebønnene i Yirgacheffe Etiopia. En fyldig og bløt kaffe med smak av bergamott og søt sitrusfrukt.


Etiopias eksport bestod tidligere i all hovedsak av kaffe , som utgjorde opp til av eksportinntektene. Kjøp klær fra din lokale motebutikk. Fri retur og gratis frakt over 4kr.


Gratis frakt over 4kr. Etiopiske kaffebønder bruker tradisjonelle metoder for kaffetørking for å kunne lage denne dekadent. En saftig kaffe med aroma av røde bær og smak av bjørnebær og kakao. Santa Barbara, Honduras.


Filterkaffe Etiopia En aromatisk kaffe som er meget smaksrik. Fremdeles dyrkes de opprinnelige. Dette er en gårdsegen og økologisk kaffe fra det berømte Sidamo-distriktet i Etiopia.


Tade ligger i hjertet av kaffens hjemland og byr på de karakteristisk friske. PALS Ethiopia Yirgacheffe kommer fra distriktet Yirgacheffe i det sørlige Etiopia. All kaffe i dette partiet er plukket for hånd.


Kaffe fra Yirgacheffe distriktet må oppleves! Forbered deg på en søt smaksopplevelse som byr på noter av vanilje og blåbær med en funky avslutning. Unik afrikansk kaffe med smak av sitrus, jasmin og bergamott.


God fylde og en behagelig lang ettersmak. Kaffe er en koffeinholdig drikk som blir fremstilt fra frø av kaffetreet, Coffea arabica. Frøene kalles kaffebønner og ristes (brennes) før bruk.


Ethiopia is where Coffea arabica, the coffee plant, originates. Betraktes av mange kaffe -­kjennere, i likhet med Sidamo, som noe av det beste fra Afrika. Vi har stort utvalg av nybrent kaffe i vår nettbutikk.


Aerobi Aero press lager fantastisk ren og fyldig kaffe i en. Søt og saftig med smak av syltede jordbær, tropisk frukt og. Uansett om sagnet er sant eller ei har Etiopia har en sterk kaffekultur, og kaffe herfra smaker slik kaffe skal smake.


Addis Ababa er et mekka for kaffefantaster,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.