tirsdag 11. september 2018

Infoskjerm løsning

Les om hvorfor de har valgt oss. Vil du benytte nettbrett som reklame eller infoskjerm ? Dette gir lavere kostnader på utstyret som trengs for å komme i gang og samtidig en mer driftsikker løsning. En skalérbar infoskjerm løsning for små og store bedrifter. Displaysystem gir deg full kontroll over innholdet,. Løsningen støtter visning av film,.


Kun fantasien setter begrensninger. Hva kan vises på en infoskjerm ? En infoskjerm består av oppslag som rullerer på skjermen. Infoskjerm gjort enkelt.


Har du gått rundt og ønska deg en infoskjerm på kontoret? Når det er sagt så er det kanskje ikke like bra som løsninger ala infoskjermen. Skriv inn din epostadresse som er registrert hos oss, så sender vi deg et nytt passord. Web-basert infoskjerm , som du kan oppdatere hvor du vil, når du vil.


En løsning som fungerer selv om internett. Dette betyr at du enkelt kan legge ut bilder, video, artikler, kalenderhendelser mv. Det skjer mye aktivitet på en idrettsarena.


Sammen med Furnes fotball har vi satt opp en infoskjerm-løsning som gir oversikt over forskjellig informasjon som er. På mitt arbeidssted bruker vi XIBO. Med vår egenutviklede løsning kan du enkelt administrere alle dine skjermer.


Din kjede har mange salgspunkter enten nasjonalt eller internasjonalt, derfor er det viktig at du har en løsning som lett kan bli distribuert og instrallert. Oversiktlig og dynamisk visuell melding øker salget og reduserer kostnadene. Ditt budskap, du bestemmer. Nå ut med riktig informasjon, til riktig tid og på riktig sted. Med vår løsning kan du raskt oppdatere alle skjermer dere opererer, uavhengig av hvor i verden de.


Hvordan sette opp en infoskjerm ? Generell forbrukerelektronikk. Har sett de bruker slik løsninger på hoteller med konferansesenter nudo. Vi har levert løsninger for bedrifter. Hvis noen har en ide på hvordan jeg kan få til dette så vennligst post her. En nettside leverert av nettsidenmin.


Tilleggsfunksjonene infoskjerm , digitale skjema og SMS- løsning. Interaktiv kommunikasjon, touch screen løsninger og markedsføring i verdensklasse. Velg innovasjon fra GDM. Egenutviklet software for interaktiv digital signage. Vi kan tilby følgende: Profesjonelle PC-er for kontorbruk;.


Rimelig infoskjerm - med høy kvalitet Enkelt å informere. I tillegg leverer vi infoskjermen til en mye lavere pris pr. Sette opp løsning og dekorering. Rediger selv med markedets enkleste løsning. Send meldinger til, eller vis info fra feks hjemmesiden på infoskjerm i vindu, gang,.


De har en web-basert skjermpubliserings løsning som gir deg mulighet til å publisere innhold til en eller flere info-skjermer. HVORFOR VELGE INFOSKJERM ? Finnes det andre løsninger enn denne som er gratis? Trenger en løsning også, da for å vise finansiellinformasjon og nyheter fra feed.


Med over ti års erfaring har vi levert løsninger i alle størrelse og vet akkurat hva som spiller best sammen. DatabeatOMNI er den enkleste skjermpublisering løsningen til å håndtere og publisere innhold til mange skjermer for mange lokasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.