mandag 24. september 2018

Nofrost fryseskap

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges Billigste Priser? Her finner du både fryseskap og frysebokser.


Se vårt store utvalg og finn en modell som dekker dine behov.

Med Liebherrs NoFrost -teknologi holder matvarene dine seg friske i lang tid. Matvarene fryses med iskal resirkulert luft, og luftfuktigheten som oppstår ledes ut. Er du lei av å bruke time etter time på å avrime fryseren? Da er løsningen et flott NoFrost-fryseskap. NoFrost sikrer at den kalde luften sirkuleres inne fryseren.


Fryseskap med innovativ freshSense, som holder temperaturen på et optimalt nivå, og automatisk avriming med noFrost -teknologien. Velger du et kombiskap med NoFrost , trenger du ikke avrime fryseren. Med NoFrost -systemet trenger du ikke lenger å bruke tid på å avrime kjøleskapet ditt.

Omluftkjølingen fordeler den kalde, tørre luften jevnt, slik at det ikke. Med DuraFreeze oppbevares frysevarene ved -°C. Den moderne kompressoren sørger for jevn temperatur uten svingninger.


Frysevarene holder seg dermed dobbelt så. Kjøp nofrost fryseskap på Kelkoo. Takket være våre nye kjøleskap med NoFrost kan du nå stryke denne oppgaven fra listen. Dette forhindrer at det samler seg.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign priser på Mini fryseskap. Et travelt hverdagsliv og ønske om best mulig mat hele tiden krever mye mer av et fryseskap eller fryseboks enn å sørge for plass med lav temperatur. Vi har alltid mengder av kjøl og frys på lager.


Kombiskap, fryseskap og frysebokser finner du også her. I GRAMs sortiment av frysere finner du både fryseskap og frysebokser som kan plasseres i kalde rom helt ned til –15oC. Electrolux har et bredt utvalg av energieffektive fryseskap og frysebokser med moderne teknologi som holder maten frisk lenger. Hos oss finner du like lav pris på nett og i butikk.


Med et skap fra Scandomestic er du alltid sikret god kvalitet, og hos WhiteAway gir vi deg fri frakt. Kan ikke kjøpes på nett.

Et energieffektivt fryseskap i toppen av. Med automatisk avriming slipper du å tømme innholdet for å rime av. Samsungs No Frost -funksjon gir jevn kjøling og.


Beko is a global domestic appliance and consumer electronics brand which provides a wide product range to make the best use of space in your home. Takket være NoFrost – den beste isfri-teknologien som finnes – kan du være sikker på en fryser med høy ytelse som aldri trenger å avrimes. Kjempe fint kombiskap med IonAir, NoFrost , CrispZone og dyp flaskehylle Netto kapasitet: 3ltr. Er du blant dem som er så heldig å ha et NoFrost -skap slipper du imidlertid ikke helt unna fryseren. For selv om det ikke må avrimes, må det vaskes!


Selv i moderne fryseskap med såkalt NoFrost -teknologi kan det danne seg rim, og det kan skyldes at avrimingsfunksjonen ikke er optimal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.