fredag 14. september 2018

Hylle av paller

Stort utvalg av pallereoler og hyller. Alltid rask levering og års garanti! Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Oppbevaring til lave priser.


Bruk ikke kast – er Kildens egen serie der vi ser på gjenbruk.

Sofabordet av paller blir mer praktisk om du setter hjul på pallene. Her har en gammel Ikea- hylle fått nytt liv med dueblå strøk. Paller er lett tilgjengelig materiale, og det er langt mer enn boss. Igjennom bloggen ønsker jeg å gi litt tips og inspirasjon til andre, til å gjøre ting på budsjett.


Med ting man har fra før eller å være kreativ med å lage. Må le litt hver gang det dukker opp en palle-tråd. Samboeren min bruker masse paller daglig (bor på gård) og han kan ikke fatte hvordan.


Nå nærmer sommeren seg,og palle sesongen er i gang:-))Det er så mye fint man kan lage selv av paller ,og det beste av alt er at det er gratis:-)) Denne palle.

Real reol: En sjarmklump av en hylle lager du kjapt av hylleplater og pianohengsler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Norges Billigste Priser? For det er nesten ubegrenset hva man kan lage av paller ,. Best images about inspirasjon til huset on. Mettes hjem stabel med paller er blitt til en pallelounge.


Hos oss finner du hyller og stativ i mange utførelser, produserte for å lagre gods av ulike slag. Vigdis Løkkebø har snekret seg et stuebord av paller , og dekorert det med tekst. Da får du nemlig en praktisk hylle under bordet også! Opphenget er små vinkelfester i overkant av hyllen og en list, malt i samme farge, ligger i underkant, skriver hun. Er det noe jeg aldri blir lei av så er det DIY-prosjekter av paller.


Gjenbruk har kommet for å bli, og det som er noens søppel, er andres gull. Du kan selvfølgelig kjøpe dem fiks ferdig. Hyller trenger man mange og forskjellige av.


Se utvalget og finn ditt varehus! Slik at den kan lastes med inntil fire tonn. Paller er fantastiske byggeklosser, og bare fantasien setter grenser for hva de kan brukes til.

Her er tre geniale ideer fra Gjør Det Selvs lesere. Bokhyllen har justerbare hyller som kan plasseres i ønsket høyde. Problemet er bare at standardmålene sjelden passer der du vil ha dem. Hyllen er produsert av wild oak.


This Pin was discovered by Trond Strand. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Her er en pallel sning for innebruk:-))Kjempefint at man kan oppbevare blader o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.