mandag 27. juni 2016

Hvit tavlemaling

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vær kreativ med tavlemaling eller magnetmaling.


Vi har maling av høy kvalitet. Se hvor fint det kan bli her! Whiteboard finish hvit er en tokomponents vanntynnbar epoxymaling. Du kjøper en pakke à to bokser,.


Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Til papp, tre, lerret m. Tavlemaling , vannbasert. Kan tegnes på med tavlekritt eller Panduro Hobbys chalk marker. Mal 2-strøk med bre flat pensel og la tørke.


Svart og hvitt gir et kult og kontrastfylt kjøkken. Her har eierne blant annet lekt seg med tavlemaling på kjøkkenveggen over benken. Her er vanntynnet, hvit maling gradvis iblandet sort for å lage et motiv med bølgeform. Hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvite nyanser.


Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å velge. Alanor tavlemaling er en matt, sort alkydmaling for ikke-sugende underlag. Lady Pure color hvit base liter 61- per spa Kjøp. Veggmaling Lady Balance hvit literJotun 41- per spa Kjøp.


I går var jeg og handlet inn til den nyoppussede boden! Jeg handlet sorteringssystemer og hyller på Ikea. På plantasjen fant jeg disse råkule hvite.


Kan overmales i ønskede farger med de fleste vanlige veggmalinger, tavlemaling etc. Kan påføres tapet, glassfiberstrie, spon- eller gipsplater. Spray på tavlemaling , og få en glatt og jevn tavleoverflate som du deretter kan skrive eller tegne på med kritt. Se ideen til Bordkort er treskiver med tavlemaling og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Bordkort er treskiver med tavlemaling og bestill materialene til lave.


Alle vinduene og de hvite veggene gir godt med lys. Slik så kjøkkenet ut FØR vi startet. Men med et sort kjøkken måtte vi sørge for at vegger,. Matt slitesterk overflate Mal din egen kritt- tavle på hva du vil Skriv på med tavlekritt og tørk vekk Matt, vannbasert maling som tørker vannfast Matt. FRA HVITT OG GRÅTT TIL LUNE FARGER De trykte fargene kan avvike noe på grunn av lysforhold og glansforskjeller.


ALLERGIVENNLIGE TAVLEMALING KUN STRØK! Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby og diy på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.