onsdag 12. september 2018

Ladestasjon voss

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hotell med sentral beliggenhet. Bestill overnatting i Voss. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Vi gjør det enklere for elbilister å finne frem til ladestasjoner.


Siden inneholder kart og en rekke tips og råd for elbilisten. I kartet finner du eksisterende og planlagte stasjoner for lading. Bruk filteret for å velge den typen hurtig- eller semihurtiglading din elbil kan benytte. Andre opplysninger: Rokneparken ligg mellom Eog Voss stasjon (NSB).


Denne vegstubben har ikke eget navn. Plassen ligger kloss i Rokneparken. Lokal produksjon av rein, fornybar kraft. Voss Energi har i dag kraftstasjonar som produserer straum frå vatnet me har rundt oss.


Me driv kontinuerleg vedlikehald. Ditt søk på ladestasjon _elbil voss ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Fredag formiddag åpnet åtte nye ladestasjoner for elbiler ved Tinghusplassen på Voss. I tillegg kommer det seks enda kraftigere hurtigladere i løpet av. Ditt søk i Voss ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Den nye ladestasjon er slik sett universell og gjer det mogleg å lade dei fleste elbilane i marknaden.


Her er det plass til å lade elbilar samtidig. På AMFI Voss har me ladestasjon for alle typar el-bilar inkl. Stasjonen er plassert like ved Essostasjonen sin vaskehall,. For deg som har elbil Mange fordeler, god hjelp og nyttige tips til en enklere hverdag som elbilist.


Norges Billigste Priser? Sjekk kundegrunnlag, butikkoversikt og omsetning her og kontakt oss i dag. Det er to ladepunkt på kvar stad og foreløpig er det gratis å lade.


Brukarar kan vende seg til servicekontoret i Eid kommune for. Konferansekort er berekna på dei som gjerne er på Voss ei kortare ti gjerne ein weekend eller for dei som er på konferanse og vil. Ladestasjon for EL bilar.


Hvor lang tid tar det å lade en elbil? Les om forskjellene på ladestasjoner og om lading hjemme. Finn din nærmeste ladestasjon eller planlegg din ladereise i vårt ladekart. Flexilading - for lading hjemme eller i anlegg.


Det var ordførar Hans-Erik Ringkjøb, fylkesvaraordførar Pål Kårbø og konserndirektør. En ladestasjon for Tesla, såkalt Supercharger, har kommet på plass i Vinje. Eit kommunestyrevedtak i samband med handsaminga av økonomiplanen før sommaren, vart det vedteke at ein skulle jobba for å få på plass ladestasjon for.


Ved Håbakken på Lærdalssida er det kommet ladestasjon og det samme i Borgund (Borgund Servicesenter). Kontakt oss i dag for rombestilling eller konferanse! Her finner du beskrivelser av de ulike standardene for lading av elbil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.