tirsdag 18. september 2018

Funkishus inspirasjon

Da det dukket opp et gammelt hus med en stor tomt til salgs på Røyneberg utenfor Stavanger, ble drømmen om å bygge sitt eget funkishus endelig realisert for denne. Kom over denne reportasjen fra Klikk. Blir målløs - kunne flyttet rett inn! Enn så lenge får det bli med inspirasjon.


Det står fortsatt stille hos oss med. Vi leverer byggesett av arkitekttegnet moderne hus og hytter til fast pris.

Og er egentlig det vi i dag kaller et funkishus , faktisk et. Vi i Systemhus har mange ferdigtegnede hus du kan bruke som utgangspunkt eller inspirasjon. Med et Urbanhus får du et hjem som uttrykker hvem du er.


Vi bygger moderne, funkisinspirerte hus. Alle boliger kan i svært stor grad tilpasses dine individuelle behov. Bloggen håper jeg kan være til inspirasjon både innenfor interiør, mote, trender, skjønnhet og gode tips.


Alle kan tilpasses dine behov og ønsker. Funkishus Her finner du oversikten over alle funkishusene våre.

Med Dinesen-gulv og naturmaterialer er den moderne eneboligen blitt et lunt familiehjem. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Arkitekttegnet funkishus - Byggebloggen vår her på forumet. Frediablo (trådstarter).


Nettsider med inspirasjon og snadder. Jeg gleder meg til å få en vanlig fyringspeis i nytt hus. Denne Pinnen ble oppdaget av Tuomas Saarto. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Kuba er et kubistisk funkishus fra Nordbohus med store vindusflater og. Tilgangen på inspirasjon er enorm, og variasjonen av stiler spenner fra romantiske småbruk på landet til en funky loftsleilighet i byen. ETT KONTAKTPUNKT FRA FØRSTE MØTE TIL OVERTAKELSE. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å realisere husdrømmen. Med oss trenger du kun å forholde deg.


Ser det popper opp masseproduserte wannabe funkishus rundt om. Dvs, de er enkel, billig og rask til å sette opp. Er jo bare kasser som blir en av mengden.


Vi er en familie som har begynt prosessen med å bygge et funkishus ,. Mye inspirasjon til deg som går med byggeplaner med andre ord!

Selv om huset er et funkishus er det møblert med en blanding av gammelt og nytt. Håper du finner inspirasjon , tips og lure ideer her hos meg,. Dahl - funkishus som rommer alt. Hillevåg - funkishus med utleiedel. På denne bloggen kan dere følge oss på vår vei mot ferdig hus.


Inspirasjon til planlegging av ditt nye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.