tirsdag 19. mai 2015

Uttrekkbar skjermvegg

Sigmund Olsen Agentur leverer veggskjermere og systemer. Skjermvegger til kontor og firmaer. Alltid Fri Frakt og års Garanti!


Hos MAXBO finner du skjermvegger, også kalt sideseil, som er uttrekkbare. Kjøp på nett eller i butikk.

I serien av uttrekkbare skjermvegger er dette den som er m høy. Vindskjerming – uttrekkbar skjermvegg. Høyde 160cm Lengde 300cm Dukfarger mørk grå eller lys beige. Husk at en uttrekkbar levegg på rull ikke må stå uten tilsyn da vinden kan ta tak i den. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Få de beste tilbudene først! Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov.

Den fleksible skjermveggen kan justeres i lengde etter ønske,. Beige skjermvegg i 2g polyester. Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. Skal skjermveggen festes på en terrasse eller lignende hvor man ikke har noe vegg å feste den i, da bruker man de frittstående stolpene.


Ubehagelig innsyn fra naboen? En praktisk uttrekkbar levegg kan gjøre stor forskjell, både for komfort og privatliv. Elan, foldbar levegg som tar lite plass og er lett å bruke. Levegg på rull som trekkes sidelengs. Uttrekkbar levegg på rull.


Bredt sortiment av skjermvegger. På jakt etter levegg på rull? Stort utvalg av hagemøbler og terrassemøbler til lave priser. Nå kan du endelig nyte kaffen i fred på altanen uten at det kraftige sollyset blender deg, og uten at naboene ser hva du.


Behagelig skjermet uteplass med veggmontert levegg. Er uteplassen din utsatt for vind og trekk som gjør det mindre hyggelig å sitte ute i lengden? Finn beste pris på Rubrikk.

Stilfull og genial løsning, monteres på vegg eller frittstående med stolpe og trekkes ut når du ønsker det. Duk i 1 akryl som igjen. Skap private arbeidsrom i åpne kontor ved hjelp av bordskjermer til skrivebor skjermvegger og gulvskjermer. Vi tilbyr alltid fri frakt og års garanti. Prøv kalenderen Det skjer i Trøndelag!


Få oversikt over det som skjer både i kvel til helgen og i neste uke. Enkelt å finne fram, og fungerer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.