mandag 25. mai 2015

Nattbord inspirasjon

Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Nattbord Direkte fra Lager. Har du begrenset med plass og trenger inspirasjon til å innrede?


Vi har funnet møbler som er perfekte for oppgaven! I tillegg er nattbord praktisk til alle de små tingene du ønsker å ha i nærheten når du først har kommet under dyna. Våre nattbord fås i ulike stiler og matcher våre senger og andre soveromsmøbler.

Noen har dører eller skuffer som skjuler aktuelle bestselgere for lånelystne. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Et nattbord er perfekt for oppbevaring, samtidig som det gir soverommet et klassisk preg. Velg mellom stilarter, størrelser og materialer her.


Langt de fleste menneskene har en rekke ting, som de ønsker å ha nære seg når de ligger i sengen. Se vårt spennende utvalg av nattbord. Mange ulike farger og varianter.


Gir plass til alt du trenger for natten. Vi har et stort utvalg nattbord i forskjellige materialer og design.

Oppbevar alle dine nattlige nødvendigheter i et nattbord som matcher stilen på soverommet ditt. IKEA har et stort utvalg i moderne og klassiske nattbord. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Stort utvalg av nattbord på nett.


Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli. De siste dagene har jeg vært på utkikk etter to nattbord som vi skal ha på soverommet vårt. Jeg har trålet internettbutikker, i tillegg til at jeg har vært. Handle enkelt online hos ellos.


Denne lampen for lesing på senga har kombinert to funksjoner i ett. JYSK Norge samlede varesortiment. Når du er ferdig å lese for kvelden, stikker du boka inn i sporet i lampen.


Kan leveres med mm glasstopp i bronsefarget herdet glass. Håndtak og understell i matt sort stål. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon , tips og råd til innredning av ditt hjem.


Trenger du inspirasjon til interiør på soverommet? Her får du noen veldig enkle tips som kan dytte deg i riktig retning. Det gjelder å få mest ut av få kvadratmeter.


Gamle nattbord og komoder er malte og har fått nytt liv.

Kjøp splitter nytt nattbord hos FINN Shopping! Vi tilbyr produkter fra ulike butikker, og garanterer trygg handel. Varene sendes direkte til deg. Odel Bre kan kompletteres med flere forskjellige gavler, samt at du kan fullføre stilen med nattbord og. Jeg har laget denne bloggen da jeg lever og ånder for DIY (do it yourself).


Jeg håper på å inspirere dere med tips, bilder og forklaringer. Denne Pinnen ble oppdaget av Ann Kristin Hasund. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.