torsdag 28. mai 2015

Foss eik henger

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Er beregnet for grov masse og transport av stein. Velegnet til transport av beltegravemaskin.


Ideell å henge bak hjulgående gravemaskin. Bygget for transport av korn, gras og grov masse. Også velegnet til transport. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.


Er på jakt etter og få de riktige fargene til min henger fra engang på sytti tallet. Har papirer og skiltplate. Hengeren står lokalisert på Røros, og må hentes der. En stor og god henger med en nyttelast på 1tonn, lavbygd slik at ein kan bruke en tons gravemaskin for å fyll den.


Passer å leie denne sammen med en traktor. Foss - Eik er absolutt aktuell,. EIK Engineering Channel 521views. Vulcanus sleper Kapitan Nazarev - Duration: 5:05.


S servicedumper for hjulgraver selges. Disse hengerene er spesielt tilpasset bruk bak hjulgraver og har forsterket hardox 450. En treaksla henger , slik som på bildet,. Alle priser er utsalgspriser inkl. Klikk på kolonnenavnene for å sortere enten stigende.


Retrades kommisjon er inkludert i budet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer. What is Farming Simulator mods. Still don’t know what’s the use of Farming Simulator mods?


MOELVEN TILHENGER TONN. Dette er en meget robust henger til ATV, evt de minste traktorene. God finnish og topp kvalitet. Skaff deg en robust henger for transport med din ATV. Med det store utvalget hos Tysse finner du en ATV- eller tømmerhenger som passer deg!


Siden vi i vinter skal kjøre mye i nedoverbakke med fulle lass bestemt vi oss for og oppgradere henger. Vårt valg stod mellom foss eik. FOSS - EIK tilbyr et stort.


Det kommer an på hva du skal bruke den til. Hvis den skal brukes til grov steinkjøring, bør du satse på en noe dyrere henger med Hardoxstål i kassa. Eurosafe emergency brakes. En god ATV- henger med tipp-funksjon til en meget god pris!


Perfekt til ATV, hagetraktor eller som en liten gårdstilhenger. This is a very sturdy trailer for ATV, possibly the smallest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.