onsdag 20. mai 2015

Interiørtips gang

Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv. Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Ikke glem gangen når du innreder. Et lite rom med mange formål, gangen bør være både praktisk og hyggelig.


Interiørtips til gangen. Inspirasjon til interiør i gangen finner du i inspirasjonsrommene våre. Dekorer med trendy og prisgunstig kunst. Det spiller ingen rolle. Her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd!


Savner du orden i gangen ? Her finner du gode løsninger til boligens første, og ofte minste rom. Skal gangen brukes til noe mer enn bare å sette fra seg skoene? Vi liker praktiske løsninger i gangen , men det skal også se spennende og lekkert ut! Før du kaster din gamle sykkel eller stige er det verdt å tenke deg om to ganger.


Boligmani har samlet sammen herlige interiørtips som baserer seg på gjenbruk. Her deler Synnøve alt du trenger å vite før du setter i gang. Endelig er blåbær sesongen i full gang , og i år er det veldig mye blåbær. Har du for mye ledig oppbevaringsplass?


Oppskrift på blåbærsyltetøy med Stevia: kg. Mens en gul gang kan være fantastisk - som å gå gjennom solen. I gangen vil man kanskje at man skal føle seg velkommen.


Her har vi samlet alle artikler om belysning av gang , stue og andre rom i huset. Les våre artikler om belysning og få inspirasjon til ditt eget hjem. Entreen eller bare gangen er som oftest ikke et sted vi oppholder oss. Klær, sko og tilbehør bør ha sin faste plass. Får man egentlig noen gang nok plass på et kjøkken?


Uansett om et kjøkken er lite eller stort, har man. Slik blir førsteinntrykket bra. Gangen er det første du ser når du kommer inn ytterdøren.


I Jul på bruket - episode får Halvor Bakke besøk av Kathrine Sørland. Gjør stas på gjestene dine! Fra kjedelig Ikea-kommode til stilig kattehotell Foto:. Er du i full gang med å planlegge vårens konfirmasjon, men.


Selv om ingen ganger er helt like,. INTERIØRTIPS - Vinyl, kork, fliser og gummi i gang og entré. Sagakork er en nyhet i Norge gjennom å være et fuktbestandig. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Hver gang jeg kommer inn er den nydelig dekorert og det er alltid noe nytt.


Dajeg kom inn i dag arbeidet de tre. Få inspirasjon og tips til hvordan du på en enkel måte kommer i gang med oppussingen du har tenkt på så lenge. Takk for flotte innlegg, inspirerende å følge bloggen din #128578; Kom gjerne med flere interiørtips som denne, det liker jeg #128578;.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.