fredag 22. mai 2015

Porsgrund rimfree

Smart-glasur for enkel rengjøring. Pris uten sete og sisterne. Hindrer smuss og bakterier å feste seg. Forbehold om feil i tekst, priser og bilder. Fraktkostnader kan tilkomme.


Design gulvklosett med skjult P-lås og helt uten spylekant. Det gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg. Klosettet blir enklere å rengjøre. Norges Billigste Priser?


Sammenlign pris med oss! Toalettsete i hvit hardplast med Soft Close for stille og myk lukking. Uten spylekant for enkel rengjøring. Anbefalt sittehøyde 4mm.


Vi har utviklet helt ny spyleteknikk, og takket være denne kunne vi utelate spylekanten helt. Rimfree er et nytt klosett uten spylekant. Setet har Soft Close hengsler i. Get without the ads.


Bakterier og smuss har ingen steder å gjemme seg. Din nettleser er utdatert! Porsgrund Glow vegghengt toalett. For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Hygienisk toalett uten spylekant. Finn de beste prisene på nettet. Frisk opp badet ditt med et toalett fra IDO! Dette er en helt ny serie med de nyeste, praktiske og hygieniske løsningene, samtidig som den har. Svært rimelig SSL-sertifikat.


Buypass er anbefalt av NSM. Få den laveste pris her! Handle smart - Spar penger. Enkel rengjøring gjør toalettet svært hygienisk. Sjekk priser på porsgrund.


Kjøp porsgrund billig i nettbutikkene. Tidløst, nøytralt design som passer inn i alle miljøer. Skjult S-lås og enkeltspyling. Wildcard og Multidomener.


De fleste er opptatt av hygieniske og rengjøringsvennlige produkter, og særlig på badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.