torsdag 14. mai 2015

Lage kjellerstue

Har kvm (x 70) stort kjeller-rom som jeg skal innrede til kjellerstue. Går du med tanken om å innrede kjellerrom? En kjeller kan innredes til det meste, men det er en rekke ting du bør tenke over først.


Jeg hadde klippet ut masse forståelige og uforståelige figurer i papir som ble lagt på et stykke malerlerret. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Selv om kjelleren ikke tilfredsstiller krav til varig opphold er det ikke dermed sagt at du ikke kan bruke den som kjellerstue ,. Som jeg ser det,så går det på viljestyrke.


Noen har det,noen er blotta for det. Rimelige skapskrog gir store muligheter. Ved å ramme inn skapene med heltre kan man lage raffinerte oppbevaringsløsninger på lavt. En innredet kjeller kan bli utleiedel, generasjonsbolig eller kjellerstue til familien. Pengene ble lagt i gulvene og vinduene, så møblene måtte koste minst mulig.


Utleiebolig eller ekstra plass. SINTEF Byggforsk viser hvordan du bygger en fuktsikker leilighet med god planløsning i kjelleren. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Tør du lage rom på loftet uten kunnskap?


Loft og kjeller Mange gjør hobbysnekrejobber på loftet, men her er det mye å passe på for å få et godt resultat. Er kjelleren stygg og kal kan du forvandle den til et attraktivt oppholdsrom hvis du lager nye vegger med isolasjon, gipsplater og en brystning. Trenger kjelleren din en oppussing, så er det hjelp å få i våre guider og byggeveiledninger. Se også: Soverommene alle barn drømmer om. Hjemmelaget bar med maleri.


Mariann Stokkenes hyller sin samboer som har laget en kjellerstue med egen bar og. Det kan stilles lavere krav til takhøyde, lys og utsyn fra en kjellerstue , dersom hovedstuen har god takhøyde, gode lysforhold og utsyn. En morsom gave du kan lage selv, og som vil gi glede til både små og store. Der man må passe på, er hvis man ønsker å lage en ny boenhet – for eksempel en ny kjellerleilighet for utleie.


Da må søknaden (og arbeidet). Kjellerstue i gammelt hus, isolering? Skal du lage bad i kjelleren er dette et kapittel for seg selv. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Men ikke alle kjellere kan brukes. Undersøk om kjelleren egner seg, velg anbefalt løsning og gjør jobben. Har du plass i kjelleren som du kan tenke deg å utnytte til kjellerstue , soverom eller kanskje en utleiedel?


Da bør du være oppmerksom på disse reglene. Det aller viktigste du bør gjøre når du skal innrede kjelleren, er å forsikre deg om at kjelleren er tørr nok. For hvis vegger og golv ikke er. Som kjellerstue flest er den ganske mørk,. Har du lyst å ta med deg sygruppen eller ha vennekveld så kan vi lage til ett opplegg ! Hva med å lage en halv-vegg?


Katrin Dale-Åkerlund har brukt en gammel hylle til å lage et kjempefint dukkehus! Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.