mandag 30. juli 2018

Ukeplan magnet

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Brutalt sterke magneter. Gå til produkter og lag din egen personlige Ukeplan Til Produkter.


Har du helt spesielle ønsker og vil at vår grafiske designer skal lage en unik tavle til deg krysser du av her. Du vil da i løpet av noen dager få et forslag. Alle har et kjøleskap, hvorfor ikke bruke framsiden av kjøleskapet til å planlegge ukens aktiviteter? Tavlen er produsert i magnetfolie som enkelt fester seg selv.


Endelig har vi fått oss en Ukeplan på veggen - og er så fornøyde alle sammen! Nå er det slutt med stygge post-it lapper på kjøleskapet. DETTE ER EN STANDARD UKEPLAN I MAGNETFOLIE UTEN REDIGERINGSMULIGHETER.


Inspirasjon og motivasjon til en enklere og gladere hverdag! Med denne smarte ukeplanen holder du orden på lekser, treningstider, bursdager, henting, bringing m. Egen kolonne for middager sparer dere for tid og penger. Disse magnetene er kjempefine til den magnetsike Ukeplanen til kjøleskapsdøren. Magnetisk oppslagstavle med estetisk tiltalende tegneflate i herdet glass (mm).


Leveres med tusj, svamp, skruer og plugger. Norges Billigste Priser? Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stor ukeplan - x cm. Lag din egen planlegger!


Med ukeplan eller månedsplan med magnet festet på kjøleskapet, gjør denne planleggeren det enklere for alle i hele familien! Selvheftende krittavle med ukeplan. Fest presentasjonene dine på whiteboarden. Jeg har laget en mal til en ukeplan du kan laste ned og skrive ut gratis!


Se lenger ned for lenke! Da jeg startet å jobbe for meg selv, var jeg avhengig av å lage. Bruk av dagtavle skal hjelpe barn til å oppleve struktur og forutsigbarhet i hverdagen. Tilrettelagt både for hjem, skoler og barnehager.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. En egen rubrikk til hver hver eneste dag, med god plass og med et enkelt sveip visker man bort det som står. Ukeplantavler i pleksiglass med og uten bilder som vi har laget til noen av våre kunder. Liten ukeplan - 3x cm. Tynn farget magnet ­gum­mi i A4-ark.


Kan klippes med saks til ønsket format. Egner seg godt til å lage flyttbare ogskreddersydde symboler. I tilfelle du ikke lager ukeplan , tenkte jeg å tipse om det!


Og samtidig dele fila mi på ukeplanleggeren jeg bruker! Våre populære ukeplanleggere er spesielt tilpasset behovet til brukerne. Den ene har et særegent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.