fredag 13. juli 2018

Fondvegg kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Kona har lyst på en fondvegg i en annen farge på kjøkkenet. Jeg er skeptisk til dette ? Noen som har erfaringe med dette på forumet? Et litt mindre vanlig, men vel så effektfull variant er å male den veggen med vinduene på i en annen farge. Velger man å la vinduveggen være fondvegg er det.


For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket,. Landlig kjøkken i retro stil. For å lage en ekstra, visuell spenning i det nye kjøkkenet , lanserte Ellen tanken om å etablere en fondvegg. Eneste fornuftige muligheten var da vindusveggen for.


Hvis du vil ha mer farge, kan du male en fondvegg eller et. BLÅGRØNN: Kan en fondvegg med denne fargen være det som setter betalingsviljen i sving hos folk på visning? Fargeekspert i Jotuns favoritt, LADY Pure. Kjøkken , bad og garderobe.


Realiser kjøkkendrømmen. Dette kalles fondvegg. Ny stil på kjøkkenet :) for år siden Kid Interiør - få det fint! Avslappende stemning for år siden Kremmerhuset-bloggen.


Har spisebord på kjøkkenet. Vanligvis tenker man en kortvegg eller lignende til fondvegg. Vi befinner oss på Bjerke i Oslo hvor Hege og Marius akkurat har flyttet inn i ny leilighet. Vi skal pusse opp denne stua i høst, legge nytt gulv og male vegger.


Som fondvegg i et rustikk kjøkken , eller i spisekroken el. Noen vil absolutt mene den er perfekt for lesekroken eller biblioteket. Skal du fornye kjøkkenet ? Matchende striper og ensfarget design finnes for den som vil ha variasjon eller fremheve blomstermotivene på en fondvegg.


Har du planer om kjøkkenfornying? Se hvordan dette kjøkkenet ble fornyet og fikk et ungt og fresht utseende slik eierne ønsket seg. Innredningen er tilpasset av Nygårds trevarefabrikk i Mosjøen, etter. Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.


Denne veggen, fondvegg i trapperom, farge i stue (bilde med store vindu) og kanskje fondvegg i kjøkkenet kommer til å være synlige fra yttergang. Jeg har ingått avtale med Sigdal og skal ha hvitt gloss kjøkken. Så i den forbinnelse ble det til en hette som heter Røroshetta, jeg tror det er en traktform.


Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Veggen bak kjøkkenet er pimet, sparklet med Systempuss, malt grå og tilslutt påført laseringsolje. Inspirasjon Inspirasjon hverdagsrom.


Opphavsretten til bildene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.