torsdag 5. juli 2018

Temptech vinskap

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Temptech er en norsk produsent og distributør av hvitevarer med hovedfokus på vinskap. Våre kvalitetsprodukter imøtekommer de høyeste krav til design og. Temptech har et stort sortiment vinskap med over ulike modeller i alle størrelser og prisklasser!


Vi har vinskap for innbygging, for full integrering i kjøkkenet. Velkommen til Temptech - Nordens største leverandør av vinskap. I tillegg til vinskap og kjøleskap omfatter vårt produktutvalgt også utstyr og tilbehør til. Elegant, frittstående vinskap med et eksklusivt design med glassdør med rustfritt stålramme og integrert dørhåndtak. De uttrekkbare trehyllene gjør det enkelt å. Det frittstående vinskapet har én temperatursone.


Kan integreres ved behov. Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss! Riktig oppbevaring og lagring av vin er svært viktig.


Når man skal gå til innkjøp av et vinskap er det flere faktorer man bør tenke på. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vinskap fra Temptech - rask levering - best pris. Kjøp vinskap , vinkjøleskap, vinkjøler på nett, merker som Temptech , LiebHerr, Bosch og Hoover.


Norges Billigste Priser? Frittstående vinskap fra Temptech med stilig, sort speilglass og integrert håndtak. To temperatursoner og med plass til vinflasker i hver sone.


En regulerbar temperatursone og med plass til flasker vin. Stort vinskap fra Temptech med en temperatursone og plass til 1vinflasker. Kjøp TEMPTECH VWCR46DB VINSKAP hos Power.


Det har plass til flasker, kan bygges inn i kjøkkenbenken og er oppgitt med. Vinentusiaster over hele landet kan finne et vinskap i utvalget av skap i rustfritt stål, aluminium, glass, tre,. Sammenlign priser på Vinskap. Vinkjøleskap - Kjøp det her.


Er du på jakt etter et vinkjøleskap? Husk at vi Prismatcher laveste nettpris. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov.


Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker, og de har alle egenskapene. Europas største elektrokjede. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Plass til 1flasker med temperatursoner - 60cm. Temptech AS er produsent av ulike kjøleprodukter som vinskap , kjøleskap og isbitmaskiner. Kjøleskap for mineralvann og øl som står i stil til våre Premium vinskap. Skapet har én temperatursoner på 2-grader.


Innvendig LED-belysning og touchpanel. Om valg av vinskap : Når det gjelder vinskap kan det ofte føles som en liten jungel i forhold til hva man skal velge. Stor-liten-innbygging-frittstående-lyd-farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.