onsdag 11. juli 2018

Industrigulv bergen

Finn industrigulv bergen. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Betonggulv AS i Bergen har lang erfaring med støping industrigulv. I løpet av disse årene har vi opparbeidet oss stor.


Industrigulv Spesialisten AS. Med til sammen års erfaring i bransjen sitter vi.

Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er. EpoxyMaling er er viktig og profesjonell leverandør av epoxygulv i Bergen. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!


Bru og Wiese-Hansen Murmesterforretning AS. Vi leverer industrigulv av topp kvalitet: betonggulv, gulvbelegg, industribelegg, samt sandblåsing. Hotell med sentral beliggenhet.


Gulvtec tilbyr betongsliping og polering av betong i Bergen. Betongsliping skaper slitesterke og spennende betonggulv til dine lokaler.

Slitesterke avrettingsmasser, maling og impregnering beregnet på industrigulv. Vi har mange fornøyde kunder i. I utviklingen av våre gulv- og veggsystemer har fokuset vært å minimere levetidskostnadene uten å gå på akkord med kvalitet og slitestyrke. Norsk Epoxy er ledende i Norge på installasjon av herdeplastgulv og betongsliping. Vi er totalentreprenør på gulv og gjør alt av gulvstøp, gulvavretting. Terrazzo og industrigulv - Gulv til alle typer miljøer.


Mer enn ulike gulvsystemer som i sum skal dekke alle de ulike behovene som finnes i industrien. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Alt du trenger å vite om gummigulv - trender, inspirasjon og egenskaper. Leverer tjenester soSliping av betonggulv Reparasjoner av betonggulv White Concrete Floors.


La våre dyktige betongarbeidere hjelpe deg med alt av betongarbeid i Bergen og Hordaland. Kontakt oss og fortell oss om ditt prosjekt i dag! Vi utfører jobber i Rogalan Bergen og Oslo.


Sted: Bergen Ansettelsesforhold: Prosjekt Hjemmeside:. En av verdens mest innovative bedrifter, Tesla, har satset på Barrikade belegg i flere bilverksteder i Brumunddal, i Tromsø, i Bergen og i Trondheim. Sto Norge AS Belegg for gulv Beleggsystemer for industrigulv Opplysningene i denne brosjyren samsvarer med.


Presentert av Vannkanten badeanlegg Bergen. Dekorativt og ripefast industrigulv.

Kunde Sted Bruksområde Areal m. Euro Gulv AS har lang erfaring innen gulvstøping, hardbetong, gulvsparkling og legging av trinnlydsgulv. Eirik has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn. Et godt gulv er mye verdt.


EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.