mandag 9. juli 2018

Rengjøringstips

Er det på tide å vaske hjemme? Før du begynner kan det være lurt å lese denne artikkelen for å lære noen supre rengjøringstips. Kärcher er ekspert på rengjøring, og vi har mange løsninger for praktisk, effektiv og sikker rengjøring i hjem og hage. Latmannsløsninger eller smarte kjerringråd?


GJØR DET SELV: Ekspertene har gode rengjøringstips til koketoppen, men vi testet også dette bakepulver-trikset. Et baderom uten flekker og dårlig lukt er godt for helsen, og det gjenspeiler både din sinnstilstand og livsstil. HVORDAN BEHOLDE KVALITETEN? Daglig støvsuging vil forebygge at smuss, sand og skarpe partikler arbeider seg ned i teppet og skader teppefibrene.


Du trenger ikke masse hokus-pokus for å få et rent og strøkent hjem! Eddik, sitron, magisk svamp og bakepulver er stikkord til den perfekte rengjøringen! Her finner du nyttige rengjøringstips som gjør renholdet i hverdagen enklere!


Ha en microklut på innsiden av døren, slik at du enkelt kan tørke av hundens bløte og skittende poter når dere kommer hjem fra tur. Det er enkelt å rengjøre både tepper og møbler med det riktige Kärcher. Mikrofiberklut Vasker du med mikrofiberklut og bruker den på riktig måte, så blir resultatet helt bakteriefritt. Hvis den blir brukt på de riktige stedene kan du.


Rengjøring av tepper og møbler. Pluggere til BL Alpha rengjøres ifølge brukerveiledningen til Autoklaven. Det finnes rengjøringstips som alltid kan benyttes for å få fortgang i oppgaven som må. Da vi sist skulle kjøpe sofa, for snart år siden, lette vi leeeenge før vi bestemte oss. Til sist fant vi en utrolig flott og god en fra Bolia og fallt pladask.


Den beste måten å støpe persienner på? Lukk dem, tørk opp og ned med et tørketrommelark. Det vil skape en antistatisk barriere som. Geniale tips til å vaske krystallglass, rense avløpet, få glatte skjorter, vaske mikrobølgeovnen, fjerne kattehår og mer! Vi skal forhåpentligvis selge leilighet snart, og i den forbindelse må jeg vaske litt, kan man si.


Har du noen magiske triks for å få huset skinnende, og hvilke. Advarer mot rengjøringstips. David Møller håper likevel andre vil tenke seg om to ganger før de bruker denne rengjøringsmetoden. Legene vil forsøke å vekke.


På denne siden gir vi deg noen enkle, men smarte triks som kommer til. Vi liker alle å ri i en ren bil, selvfølgelig. Men når du må rydde opp, er det en annen historie! Det er ofte dyrt og komplisert å rengjøre, og det tar mye tid. Og det er helt nødvendig for både hygienen og helsen din.


Ingen kommentarer: Legg inn en kommentar. Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden. Men hvis det stinker inngrodd mat når du skrur den på. De færreste vasker ovnen etter hver gang den er brukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.