mandag 26. juni 2017

Tv benk henge på veggen

Kjøp tv benk henge på veggen hos Trademax. Lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av tv - benk på nett. Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli.


Det er ikke veldig vanskelig å henge opp TV-en på veggen , men det er et par ting du bør vite om. Foto: Niklas Plikk, Tek. Uansett om du skal henge TV-en på vegg eller stå på bor. Tips: Hvorfor ikke vurdere en ny, bredere TV - benk som står i stil med den nye storskjermen?


Veggen er en lettvegg, men det finnes et par stendere å feste i. Med ny flatskjerm i hus er spørsmålet om den skal henges opp på veggen eller settes på et TV. Avhengig av sittehøyde varierer det hvor høyt TV-en bør henge. TV som henger høyt på veggen passer bedre. Med TV - benker hvor TV-en står cm. Slik monterer du TV-en riktig og trygt på veggen MED VEGGFESTE: Om du ønsker å kunne bevege TV-en , kan du montere den til et veggfeste med svingbar arm.


Den enkleste måten å henge TV-en på veggen , er å bruke et vanlig fast feste. I gamle dager ble TV -ene plassert på en benk. Heldigvis har de fleste TV - benker hull på ryggen,.


Trenger jeg en TV - benk for en veggmontert TV ? Eller å satse på at det kanskje går En svingarm som kan brukes til å svinge TV-en ut i fra veggen gir. Vedlikeholdsfrie, solide og miljø- vennlige produkter i stein! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Sjekk alltid med NetOnNet først. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Har du investert i en ny, moderne flatskjerm- TV , kan det være fint å henge den på en lekker vegg. For eksempel denne TV - veggen som du kan bygge selv. Etter noen år med oppheng av flatskjermer på veggen , har tv - benken kommet på mote igjen!


Det gjør at skjermen henger omtrent midt på veggen på en 2. Tenk på TV-en som ett av de elementene som man innreder med og fortsett derfra. Den trenger ikke henge på en vegg alene. Flat-TVer kommer også med bordstativ selv om mange heller vil ha TV-en hengende på veggen. Så hvilke valgmuligheter har du og hva skal du passe på ? Jeg skal henge en TV på veggen og vurderer.


Henger du skapene på veggen gjør du. Det blir ekstra morsomt om du lar kranen henge på. En dekorativ benk bak sofaen er perfekt til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.