tirsdag 6. juni 2017

Krus med sugerør

Din fotogave kan både hentes i butikk og mottas i posten. Rask levering og super service! Babylon krus med sugerør. Enkeltvegget krus med skrulokk og farget silikonpakning.


Kilner er kjent for sitt vakre og retroprega design.

Sugerør i matchende farger (leveres løst). Dette settet inneholder krus med lokk, sugerør og en oppskriftsbok. Perfekt som gave eller til deg selv når. Mugg CACTUS - Mugg i grönt glas med sugrör formad som en kaktus. En udda mugg som blir en rolig detalj på festen.


Finns online och i butik. Nyt drinken din fra dette lekre glasset formet som en ananas!

Kjøp Krus med sugerør på Kelkoo. Dette flotte glasset med hank, lokk og sugerør er perfekt til deilige smoothies, fruktige drinker og punch. Svart krus med flygelmotiv i gull. Stor plastkrus med dobbeltvegg, skrulokk og sugerør. Angi ønsket farge, merkning, antal, evt.


Bygg dine egne sugerør ! Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Se udvalget af PAUL FRANK her. Stort flot krus med sugerør. Hos TheFairytaleCompany finder du Danmarks største udvalg af børnetøj, sengetøj, børnesko med alle.


Kopp med sugerør , Pearlescent, fra Ban. Herlig, stor kopp med lokk og praktisk sugerør i silikon. Koppen har doble, isolerende vegger og plass til hele dl av.


Sommer ved poolen eller terrassen: Krusene som minder utroligt meget on tropiske frugter med sugerør , gør drinksne lidt mere lækre!

Smart Barcelona krus med sugerør. I lokket er det plass til mat, så det smarte designet gjør at man kan ha både veske og snacks med samtidig. Hvad sker der efter bestillingen? Bestillingen kontrolleres.


Vi kontakter dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger. Vi bestræber os på at sende en. Drikkeflaske i hvit aluminium med innvendig sugerør. Vær først med de siste nyhetene, og ta del av fine tilbud!


Det leveres med et beskyttende metallåg og et plastisksugerør. De har alle et låg som er tilpasset, således at et langt sugerør kan monteres. Det lille krus kan bruges til de korte sugerør , og det store krus til de lange sugerør.


Kan Axon Profil nu også tilbyde krus af ordentlig plastik med tryk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.