onsdag 7. juni 2017

Lite vinskap

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Finn lite vinskap nå på Kensaq. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov.


Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker, og de har alle egenskapene.

Kjøp lite og smalt vinskap. Husk at vi Prismatcher laveste nettpris. Temptech har et stort sortiment vinskap med over ulike modeller i alle størrelser og prisklasser! Vi har vinskap for innbygging, for full integrering i kjøkkenet. Vinskap -produsentene bruker gjerne kullfilter for å. Mens det er lite å finne av opplysninger om vibrasjon og fuktighet i nettbutikkene til.


Velkommen til Temptech - Nordens største leverandør av vinskap. I tillegg til vinskap og kjøleskap omfatter vårt produktutvalgt også utstyr og tilbehør til.

Med vinskap fra Miele holder vinen alltid riktig temperatur og kan dermed nytes til det fulle. Sammenlign priser på Vinskap. Et lite vinskap med din yndlingsvin, som holder den. Informasjon kopiert inn fra internett.


Skapet er ubrukt og helt nytt. Billigste ute nå ligger på ca. Lekkert sort vinkjøleskap som kan stilles mellom 12. TEMPTECHs prisgunstige, thermoelektriske vinskap kommer i forskjellige størrelser, med plass fra til flasker vin. Vinskapene våre er utviklet for å kunne gi vinen din de aller beste betingelser.


Søk blant Norges største utvalg og beste priser og finn ditt neste vinskap. Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur. Om valg av vinskap : Når det gjelder vinskap kan det ofte føles som en liten jungel i forhold til hva man skal velge. Stor-liten-innbygging-frittstående-lyd-farge. Frittstående vinskap fra Temptech med stilig, sort speilglass og integrert håndtak.


To temperatursoner og med plass til totalt vinflasker. Lite kjekt vinskap , plass til flasker vin.

PeVino er kanskje det ypperste du kan finne innenfor vinskap. Her får du alle de populære egenskapene samlet i et vinskap med plass til flasker god vin i én. Innovative løsninger for oppbevaring av mat, drikke og vin. KitchenTime selger vinstativ og vinskap av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser!


EuroCave Compact serien er designet med tanke på integrering i kjøkken Elektronisk temperaturstyring Twin Process System for konstante. Sjekk priser på vinskap best i test. Stort utbu bra priser og fri frakt. Maten holder seg lenger i kjøleskapene og fryserne fra IKEA.


I tillegg har disse produktene en masse funksjoner som bidrar til å gjøre livet litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.