torsdag 15. juni 2017

Selvvannende urtepotte

Holder urtene friske i tre uker. Norges Billigste Priser? Leter du etter en ny selvvannende potte? Klikk deg inn her på siden og se vårt store utvalg.


Når du har funnet favoritten din, garanterer vi rask leveranse. Planten plasseres i keramikkpotten som. Gjør det litt enklere for de som liker å ha ferske urter på kjøkkenbenken. Selvvannende potte i rød melamin. Vi elsker å ha friske krydderurter tilgjengelig når vi skal lage mat.


Iherdig vanning til tross, ikke alle krydderurter er like enkle å holde liv i. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp selvvannende billig i nettbutikkene. Praktisk selvvannende urtepotte. Basilikumplanten trenger mye vann, omtrent daglig.


Med denne potten får planten nok vann. Potten er todelt og har en egen åpning. Smart selvvannende blomsterpotte! Perfekt for å holde dine friske urter levende.


Den gir potteplanten de optimale vekstbetingelsene med et minimum av pleie. En organisk design som med pottens selvvannende system gir. For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem.


URTEPOTTE SELVVANNENDE HVIT METALL. Består av en krukka i melamin, en beholder for vann og en snor. Sjekk priser på urtepotte. Kjøp urtepotte billig i nettbutikkene.


Pris: 3kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign. Nettsortiment KLUBBTILBUD. Eva Solo selvvannende urtepotte frostet glass. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Eva selvvannende urtepotte gir urtene de beste vekstvilkårene.


Square Lechuza Cubico selvvannende innendørs planter. Urtepotte Artikkelnummer. Make your herbs last longer—the GROW-IT herb pot is a smart self. Flowerpot er Sundays Designs selvvannende og selvdrenerende blomsterpotte. Den består av en utvendig del i rustfri aluminium, og en innvendig del i plast.


Er du på jakt etter en ny kan du fråtse i vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.