tirsdag 23. august 2016

Vannfast øyenbrynspenn

Effektiv hudpleie, sminke, kroppspleie og dufter fra planteriket. Make-up og sminke for dine øyne finner du på VITA. Vi har et stort utvalg av klinisk testet mascara, øyenskygge, eye styler, BB krem og øyenbrynspenn for alle. For å fylle ut øyenbrynene trenger du øyenbrynspenn , øyenbrynsgel eller øyenbrynskygge. Vi lister merker som Anastasia, NYX, L´Oreal, Lancome og fler.


Twist Up Eyebrow Pencils av Laval er en øyenbrynspenn med justerbar bunn. Si hei til perfekte bryn! IsaDora Eyebrow Pencil Waterproof. Lett å påføre og gir et naturlig resultat.


Utrolig praktisk og smart øyenbrynspenn med brynskost i den andre enden. En god vannfast maskara er essensielt om sommeren. Den har en vannfast formula som gjør at produktet har langvarig hold. Med denne får du tegnet. En vannfast øyenbrynspenn til forming og utfylling av øyenbryn.


Den er lett å påføre og gir et naturlig resultat. Kremet farge som gir brynene en pudderaktig look, men med samme presisjon som en øyenbrynspenn. En brynspenn med en tynn spiss som virkelig gir deg Eyebrows on fleek.


Ardell Øyenbrynspenn for presisjon og fyldigere bryn fra Ardell. Formet spiss, holder i 12h. En penn med presisjon som sitter lenge. Skap perfekte og naturlige øyenbryn i ett strøk. Lett anvendelig øyenbrynspenn med smal presisjo.


Praktisk øyenbrynspenn med smal presisjonsspiss som skaper naturlige bryn. Inspirert av profesjonell. Lancôme hypnose doll eyes eller Whats your type, tall dark and handsome fra the dalm, en god vannfast eyenliner og øyenbrynspenn eller dip pomade! Loreal vannfast mascara,.


En kajalpenna är en vaxbaserad mjuk ögonpenna och har olika texturer beroende på om det är en kohlpenna, inlinerpenna eller vattenresistent penna. Nå tilgjengelig i vannfast utgave. Samme som over i vannfast variant. Gir volum og lengde og er utrolig lett å legge på.


Dobbeltsidig øyenbrynspenn. Påføringssvamp med pudder og stift med øyenbrynssverte. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.


Dette er en vannfast foundation som gir deg full dekning samtidig som den fungerer som en concealer. Selve fargeenden er myk og lett å påføre, og i tillegg er den vannfast ! Vannfast og hurtigtørkende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.