tirsdag 9. august 2016

Selvklebende speil

Du trenger ikke å bore hull i veggen siden speilet har en selvklebende bakside. Selvklebende dekorasjoner som gir hjemmet et nytt preg. Det gøyale, nyskapende utvalget vårt av selvklebende dekorasjoner forvandler stuen din i en fei. Speilfolie er en blank metallisert folie, som speiler bra. OUTLINE LITE sminkespeil med selvklebende krok.


Speil Magnum buet 18x14cm enkel kr 275.

Passer fint på barnerommmet, bare å klistre rett på veggen. SELVKLEBENDE VEVDE MERKER:. Statiske merker har ikke klebestoff, men hefter lett til helt plane overflater som f. Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser.


Finn de beste prisene på nettet. Norges Billigste Priser? Festes på glatte underlag. Har den vært brukt, kan den.

Velg Lengde og antal, så sender vi til deg. Lette å fjerne dersom du ønsker å bytte plass på dem. Innendørsvinyl (vegg) Transfertape. Marianne Nedregård Kreativshop. Din nettleser er utdatert!


For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Bildekor, klistremerker Hos Dekorshop kan du kjøpe stickers til bil, mc og båt. Her finner du alle våre selvklebende fotoalbum.


Rask levering og personlig service er våre slagord. Det finnes speil til badet for ethvert ønske og behov. Bademiljø gir deg tipsene til å finne det beste speilet til ditt bad. AF plater på rull Armaflex mm. Grevinnen og hovmesteren.


Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Folie i den lengden du ønsker. Leter du etter speil klistremerke? Lustro AL-100xspeil med alu.


Forbipasserende og naboer kan være hyggelig, men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt?

Løsningen kan være selvklebende. Er du på jakt etter et nytt speil ? Da har du kommet til riktig sted. Kan dessverre ikke hjelpe, men er på leit etter det selv.


Forresten, når du hadde det før, så det ut som et helt vanlig speil eller så det småbulkete ut og. Praktisk speil med selvklebende krok. Vinylpakker selvklebende. To dører med speil på begge sider.


Fint å henge på veggen på stua. Kjøp Dekor online hos Cellbes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.