mandag 1. august 2016

Juletrekuler i glass

Juletrekuler i pakning. Trepakning med julekuler i glass med relieffmønster. Det er forskjellig mønster på hver kule. Gi juletreet hva det er verdt. Koselige sølvlfargede julekuler i glass.


Fra høy glans til frost og glitrende. Leveres i en praktisk pakke med stykk. Se vårt brede utvalg av julekuler og finn dine favoritter. Transparente glass julekuler som kan dekoreres - bruk vår krittmaling for glass , mal, la det tørke og bruk sandpapir for å fjerne litt av malingen så du har en. Store, luksuriøse juletrekuler fra Alessi!


De gullaktige juletrekulene er formet som blant annet Jesusbarnet, engelen og betlehemsstjernen. Ny betalingsinformasjon: Betaling med VIPPS eller betaling i kassen her, kort eller kontant. Mange gamle juletrekuler og fugler i glass. Du kan bruke de i treet, på kranser og i vinduet for å gi noen eksempler. I pakken får du julekuler i glass i. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Handle julekule i glass i nettbutikk. TradeTracker wordpress plugin. Akkurat nå har vi på juletrekuler i nettbutikken. Sølvfarget oppheng og tråd.


Glass brukes for eksempel i. The document has moved here. Opphengingstråd følger med. En ekstra gledelig jul blir det med disse shotglassene som ser ut som klassiske juletrekuler ! De koselige bildene av barn som bærer juletre og. Et utvalg av julekuler som selges i vår nettbutikk.


Hvorfor ikke få Stardust serien rett hjem? Førjulslørdagen min har gått med til å lage noen juletrekuler. Dette er enkelt gjort, selv. Stort utvalg i håndmalte julekuler i glass.


Peonstøttene er laget av bjørkekransene vi laget i vinter. På toppen har vi satt juletrekuler i glass som litt ekstra pynt. Med teksten Min første jul på baksiden.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Plast- og acrylartikler. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.