tirsdag 16. august 2016

Ujordet støpsel

Billige kvalitets støpsel. Stort utvalg hos Clas Ohlson. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Utstyr med jordet støpsel passer inn i en ujordet stikkontakt. Men utstyret med en ujordet støpselet passer ikke en jordet stikkontakt.


Tenk litt nøyere igjennom dette. En bordvifte med et ujordet støpsel kan kun brukes i ujordede stikkontakter. Men hadde den hatt et flatt eurostøpsel har du også. Dette er en ujordet stikkontakt og et ujordet støpsel (Kl. 0).


Ujordet støpsel for ledningsmontering. Passer ikke i uttak med jord. Dersom jeg kjøper støpsel på Clas Ohlson i lunchen,. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Godkjent til utendørs bruk. Hvis problemet er et gammelt ujordet støpsel , så er jo det fra før eurostikktida (eurostikk er de flate som sitter på f.eks. TV, C DV lampetter osv).


På kontoret har vi ikke jord i. Se vedlagte bilder så ser du metall pinnene i siden på bildet med jord dette er jordingen. Jordet eller ujordet stikkontakt? Har du en sånn så har du jordet stikk kontakt.


Produktet du har lagt til handlekurven er midlertidig utsolgt i nettbutikken. Når bestillingen blir behandlet, kontakter vi deg med mer informasjon. Har arva en gammel stålampe i metall som jeg har lyst til å plassere i stua. Men den har ujordet støpsel , mens alle mine stikkontakter er jordet. PLUG-16A JORDET STØPSEL 250V SVART OPAL IPKjøp på nett - rask levering!


Og hvis uttaket eller stikkontakten din er jordet ,. Lurer du på om du kan bruke ujordet støpsel i jordet kontakt, eller omvendt? Du er ikke alene hvis du er forvirret over at noen kontakter er jordet ,. Det er den jordede ledningen du må passe på når du monterer støpsel eller lampe. Den gul-grønne-ledningen er jordet og den er det svært viktig at man fester. Sjekk priser på jordet støpsel pris. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp jordet støpsel pris billig i nettbutikkene. Premium Loading. Skjøteledning med jordet Schuko- støpsel til 3-polet, 1-fase CEE-skjøteuttak med lokk. Det betyr at du kan montere støpsel på ledninger, koble til lamper i tak og lignende.


I kablene som sitter fast på veggen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.