tirsdag 30. august 2016

Myhrvold storkjøkken bergen

Restaurant, hotell og storkjøkkenutstyr. Rask levering, ferdig tollet. Hotell med sentral beliggenhet. Vi er ca 1ansatte og representerer ledende produsenter i bransjen. Som totalleverandør driver vi en landsdekkende.


Culina Bergen holder til i flotte lokaler i Liamyrane 15. Våre leverandører er blant de ledende av utstyr til storkjøkken. Hjem Tilbud Om oss Kontakt oss Min konto Logg p. Myhrvoldgruppen Bergen , Bergen. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Vi styrker vårt serviceteam i Bergen og søker en dyktig tekniker for service,. Kundeservice Kontaktpersoner. Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. FlexiGastro er en knakende god idé og et flott produkt som har blitt utviklet og testet i løpet av år.


Produktet er tatt i bruk på flere norske storkjøkken. Fra til tid til tid kan vi også tilby brukt utstyr til storkjøkken. Utstyr blir overhalt og vi gir tre-måneders garanti på brukte produkter. Comenda LF322M oppvaskmaskin i rustfritt stål for storkjøkken , 230V 3fas, mangler en knapp, brukt.


Universitetet i Bergen. Besøk oss Se områdekart. Daglig leder Lærlingekompaniet. Eier av Oslo Militære Samfun Harald Kvist. Rustfrie Bergh AS er landets ledende og mest komplette produsent av løsninger til storkjøkkenbransjen.


Foruten alt innen tradisjonelle rustfrie benker. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. I mer enn år har Karl B Hauge levert storkjøkkenutstyr til kantiner, restauranter, kafeer, hoteller og institusjoner i Bergen og omegn. Storkjøkken i Bergen unike treff. Senior Executive Officer, Personnel Officer.


Kombidamper, oppvaskmaskin, rustfrie benker m. Leverer til alle kjøkken med behov for kvalitet. Prosjektering, tegning og levering til storkjøkken. Salg, service og vedlikehold på storkjøkkenutstyr. En Fagor kombidamper er en ovn som er spesialtilpasset for profesjonelle kjøkken og storkjøkken.


Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Vi leverer storkjøkkenutstyr av svært høy kvalitet. Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken. Her finner du Norema i Bergen.


Little Eataly Bergen : Møbler, Servering. View David Johansen’s profile on LinkedIn,. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.