fredag 22. januar 2016

Visittkort plast

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Skreddersy og skrive ut egne visittkort. Kjøp plastkortskriver her! Finn visittkort plast nå på Kensaq.


Visittkort i plast , rimelig og solid.

Pris inkluderer TO sider med fullt fargetrykk. Geniale som medlemskort eller visittkort. Produksjonstid: hverdager (eller hverdager) ? Leveringsgaranti: Til tiden eller gratis ? Medlemskort, adgangskort m. Praktisk som visittkort.


Alle med runder hjørner. Fullfargetrykk på begge sider.

Like viktig som at slipset henger rett er det at visittkortet representerer deg godt. Vil du gjerne designe dine egne visittkort ? Ved hjelp av våre designmaler, da kan du enkel og rask lage flotte og billige visittkort. Smart og rimelig løsning for den som er på farten eller ønsker sine visittkort fremhevet på. Lag visittkort som er like spesielle som bedriften din, og gjør godt inntrykk på kundene.


Velg mellom hundrevis av oppsiktsvekkende kvalitetsmaler eller last opp. Trykking av visittkort av høy kvalitet og eksklusivt design, kan du gjøre hos Print House. Vi har digital- og offsettrykk.


Bestill visittkort hos oss i dag! Kommer med garantert fornøyd garanti. Lag dine egne visittkort og bestill i dag. Du kan få dem foliert, hjørneavrundet og med QR-kode. Plast visittkort prosudert i hardplast.


Kan leveres i fargene rø blå, gul og hvit. Fåes i forskjellige størrelser og formater. Hva er plast visittkort?

Online trykkeri med garantert lavest pris. Design for visittkort , postkort, baby, dåp, barneselskap m. Trykkeri på nett med alt av trykksaker og grafisk design. Vi kan trykke på de fleste papirkvaliteter, de vanligste er hvit. Søvfarget metall med svart pebble-skinn og magnetlås gjør dette etuiet til noe for seg selv.


Rommer opptil visittkort. Vertikal visittkortholder i klar plast. Stående visittkort og timekort holder. Denne holderen kan benyttes både for deg som har høydeformat på visittkortet og.


Plastlomme med toppåpning, klaff og selvheftende bakside. Beregnet tilbruk i permer for visittkort. Nettbestilling for trykksaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.