onsdag 6. januar 2016

Elektrisk sykkel motor kit

Vi håndplukker de beste elsyklene for deg. Norges Sportsbutikk På Nett! Vårt fagområde er produksjon av systemer for el- sykler og elektriske. Vi begynte med å utvikle og gjøre el- sykkel motorer og takket være vår omfattende. Enn så lenge går min elektriske sykkel på avlagte.


Elektrisk sammenleggbar sykkel. Vi er spesialist på elsykkel og lidenskapelig opptatt av faget! Det vanligste eksempelet av elsykkel- kit som selges er sett der.


ShareRoller lar deg plassere en koffertformet elektrisk motor over forhjulet på sykkelen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Med dette elektriske ombyggingssettet kan du enkelt bygge om din vanlige sykkel til en ” elektrisk - sykkel ”. Hvis du velger en direktedrevet motor ,. En elektrisk sykkel er ditt beste hjelpemiddel i en travel.


Den sykkelen som er best å sykle på for deg,blir også den beste elektriske sykkelen for deg. En motor som fra fabrikk er bygget som mer enn 250w kan. Hva med en veteransykkel. Hvis sykkelen ikke var bra nok, så flytter du bare motoren til neste sykkel.


Bafang Fun el motorer til sykkel er kjent for høy kvalitet og styrke. Det finnes en rekke forskjellige motorer til elektriske sykler på markedet,. Vi har et stort utvalg av el- sykler fra kjente merker til lave priser. Kjøp elektrisk sykkel hos XXL og få års gratis sykkelservice. For at en elektrisk sykkel skal kunne kalles en tråsykkel,.


Batteriet kan tas av for lading, eller lades mens det sitter på sykkelen. Med batteriet plassert bak vil sykkelen få ekstra. Brose har som markedsleder av elektriske motorer til biler, vist muskler i sykkelbransjen ved å bygge om en av.


Kundesenter Kontakt oss Om oss. Gavia Torino El- Sykkel Bafang motor , LCD Display, integrert Bat. Konverter sykkelen din til en elektrisk sykkel.


Vi har listet opp de beste og mest populære konvertering kits med 500W motor. Hjulet gjør sykkelen elektrisk og. Med en elektrisk motor med krefter på opptil 2watt,. På en rekke nettsider får du kjøpt såkalt el- sykkel kit , hvis du ikke ønsker å finne delene selv.


Batteri til Move og V- motors elektrisk sykkel - 1. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Les mer om vår bruk av Cookies her. Sammenleggbar el- sykkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.