fredag 22. januar 2016

Fjellboremaskin elektrisk

Benyttes ofte ved boring av ankerhull og hull til. Du får gjort opp til ganger så mye med denne som med en tilsvarende elektrisk maskin. Høyt ytende fjellboremaskin for mykt og hardt fjell.


Cobra Fjellboremaskin å tatt ut en del stein og det funker som bare det. Men eg har laga ganske mange hull både i råtefjell og granitt med vanlig elektrisk utstyr. Elektrisk er litt svakt,. Ikkje legg så mykje tyngde på, la boren jobbe sjølv. Jeg kan for øvrig anbefale Kango 950K elektrisk fjellboremaskin.


Lett, effektiv og driftssiker. Det tar ikke mange minuttene å bore mm hull til boltefester. Jeg har hittil brukt en slik elektrisk kinaborhammer til 50-. Det går greit men ganske sakte. Når bryggen skal opp er det behov for litt grovere hull,.


Liten og lett bensin borhammer med Honda 4-takts motor. Metode 2: Cobra Metode nummer to er definitivt mindre arbeidskrevende, men vesentlig dyrere. Hei , registrer deg legg gjerne maskinen i kurven og kryss av for forespørsel. Frakt kommer frem automatisk ca 5kr, velg betaling med kort eller faktura.


Logget inn som Abonnement E-post og passord Logg ut. UCO leier ut fjellboremaskiner til forskjellige borejobber i fjell. Priser finner du i vår prisliste. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Kraftig, reversibel boremaskin for trykkluft! Med pneumatisk fremdrift og variabel hastighet som gjør at du kan bore med presisjon. Utleie av minigravere, gravemaskiner, hjullastere, kompaktlastere, lifter i Oslo, Asker, Bærum, Follo, Drammen, Romerike og Langhus.


Et av Norges største firma. For å forbedre brukeropplevelsen på Sportamore bruker vi cookies. Ved å fortsette på siden, aksepterer du bruken av cookie.


Fjellsprekk er antakelig markedets kraftigste og rimeligste ekspanderende betong. Lyd og vibrasjonsfri sprengning! Brukes til å sprekke opp fjell og betong på en. Har en meget kraftig bensindreven fjellboremaskin som kan leies for små og store prosjekter.


Meget nyttig verktøy til mange forskjellige oppgaver og langt. En borhammer er nesten uunnværlig hvis du skal jobbe med betong. Vi har testet batteridrevne borhammere. Utleiesenteret leier ut fjellboreutstyr som er luft- og hydraulikkdrevet.


Vi står klare til å hjelpe deg med å finne rett utstyr! Trykkluftutstyr, kompressorer, bormaskiner, meiselmaskiner. Mer om elektrisk utstyr. Produkter Deler og service Nettverktøy for forretningsdrift Nyheter og historier Atlas Copcos.


Velg maskin, finn deler og bestill, så ordner vi resten. Beskrivelse og egenskaper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.