onsdag 13. januar 2016

Kjøkkenøy løsninger

Kjøkkenøy er en flott løsning som appellerer til sosial omgang på kjøkkenet. Her kan familien samles om matlagingen og gjester vente med en drink mens kokken. En kjøkkenøy gir ekstra funksjon i. På denne siden finner du noen av alle våre inspirerende løsninger for kjøkkenøy. Hvert år kommer det ei rekke nye løsninger for de ulike rommene i hjemmet – også kjøkkenet,.


Bli inspirert av disse vellykkede eksemplene på kjøkkenøy i innredningen.

Selv om kjøkkenøy - løsning fungerer best i store, åpne kjøkken, kan du få det til i mindre kjøkken om du legger godviljen til. Kjøkkenøy Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere kokker og mer moro. Her er ekspertenes tips til hva du bør tenke. Rett kjøkken med kjøkkenøy. Alt er innen rekkevidde når du lager mat.


Side på side med smarte løsninger ! Last ned vår katalog via linken nedenfor og finn enda flere inspirerende. Kjøkkenløsninger hvor kjøkkenøya passer best inn. Kjøkkenøy basser best inn på kjøkken med stor plass eller med en åpen løsning.

Har du planer om oppussing. Det finnes også smarte løsninger for deg som kanskje ikke har et helt hjørne å snurre, men som har et avlangt hjørne. Modulene kan kombineres med hverandre på en slik måte at du enkelt kan konstruere en løsning som både passer til din hytte og som. Vi hjelper deg med den rette løsningen tilpasset dine behov.


Få inspirasjon når du skal velge kjøkkenøy. Hos Schmidt skreddersyr vi våre kjøkken,. Med kreativ innredning og smarte løsninger kan du utnytte hver kvadratmeter til det fulle. Ikke rart at en kjøkkenøy er høyt oppe på ønskelisten for mange.


Hei, Vi sitter og ser på løsningner til nytt kjøkken. Kom vi fram til en løsning med høyskap på langsiden og en kjøkkenøy. Råd om hva du bør se se gjennom før du planlegger å lage åpen kjøkkenløsning, samt innredningstips til optimale løsninger. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Her får du tips og triks fra huseier Julie Utengen. Smarte løsninger til smalt kjøkken For å få mest mulig ut av kvadratmeterne, gjelder det å tenke alternativt. Stilige kjøkkenøy -plater med barløsning For kostbart med stenplater hele veien?


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Line.

Kan om ønskelig plasseres midt i rommet. Man kan unngå spisse hjørner. Her finner du inspirerende løsninger for moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.


Alle har sin stil og sine funksjonsbehov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.