tirsdag 8. mai 2018

Speilskap bad med lys

Baderomslampe til badet-perfekt belysning til ethvert formål. Både med og uten belysning, leveres i mange ulike fasonger og former. Kjøp speilskap med lys hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Toggle navigation Foss bad.


SPEILSKAP MED LED-LYSPLATE med LED-underlys. Praktisk speilskap med tre dører, justerbare hyller. Leveres med dører og skuffer.


På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Ikke skap deg – speil deg. STORJORM speilskap kommer med. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte dette som. Det er praktisk med et speilskap , og selvfølgelig plassbesparende.


Våre flotte speilskap med sidelys, over og underlys i LED. Stikkontakt og speilfolie inne i skap. Velg speilskap fra øverste hylle eller fra hyllen som passer deg best.


Her får du plass til masse småting. Lurer du på noe, kontakt oss! Smarte og elegante løsninger til badet. Velkommen til Bademiljø!


Om du er på utkikk etter en lyskilde som kan gjøre det enklere å finne servanten i mørke omgivelser, velg et speilskap med lys på undersiden. Se våre speil og speilskap i forskjellige design og størrelser - stilige speil og speilskap , ofte med smart oppbevaring bak lukkene! Dimensjon: B100xH70xDcm.


Inne i skapet er det justerbare. Om lyset på badet ikke er kraftig nok kan du velge et skap med innebygget lys og slå to fluer i en. Velg et baderomsskap som kompletterer deg, ditt bad og dine behov best. Vi leverer alltid varene hjem til deg! Sora speil med LED- lys og.


Kjøp til å oppbevar skjønnhetsproduktene i oppbevaringsskuffen for speilskap. To dører med speil på begge sider. Speil på utsiden av dørene. Stort utvalg av lamper i høy kvalitet! Bestill og betal trygt online.


Alle speilskapene har glasshyller og stikkontakt. LED lys , Hvit Høyglans. Vårt populære speilskap med innebygd belysning. Lys i sidene, over og underlys og speilfolie i bakkant. Vi har stort utvalg av speil og speilskap til hvert baderomsinnredning.


Velg mellom størrelserpå speil og speilskap. Lys opp speilet med lystilbehør og oppgrader. Du kan fritt velge om du ønsker med eller uten innebygd lyskilde.


Sensorbryter på høyre side som slår av og på lys i dører og under med en enkel håndbevegelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.