mandag 21. mai 2018

Nytt sauefjøs

Finn Sauefjøs Tegninger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bård Fjell er ikke redd for å satse. Han bygger nytt fjøs for 3vinterfôra sau på Fjell - det første helt nye sauefjøset i Flatanger på mange tiår. Inge Skognes har bygget seg et nytt sauefjøs med plass til sau på Sjursnes, Troms.


Han baserer produksjonen på å fôre med høy, og har egen høytørke i fjøset.

Det nye sauefjøset til Marianne og Arne Ruud i Nannestad er nå i full drift! Bygget og driften fungerer svært godt! Egil Åmlid fra Rysstad har satt opp nytt sauefjøs. Nybygget måler totalt 45xmeter, hvorav 465xer husdyrrom og fôrsentral.


I går var det åpning av nytt sauefjøs hos Svein og Marit Reiersen. Det flotte bygget er reist i tømmer og vil huse 2vinterfôra sau. Selveste ordføreren hadde. Planløsninger i sauefjøs 08.


Team Småfe har laget et nytt hefte med ulike planløsninger for sauefjøs.

Dette er er mer utfyllende nettversjon som skal gi. Et nytt og flott løsdriftsfjøs har gitt skolen en svært oppdatert og. Et av landets største og mest moderne sauefjøs med plass til inntil 5sauer, ble åpnet av landbruksministeren i dag. Siste nytt fra NRK Sørlandet.


Siden gården vår er deltaker i et nasjonalt prosjekt for å bevare kulturlandskap samtidig som vi. Garden ligger på Tysseland i Samnanger kommune. Det innebærer at andre sauebønder kan komme til gards for å søke nye ideer før de realiserer sine. Uisolert med Ivarsson sementfiberplater på taket. Stålbuer for hengende forutlegger i deler av bygget.


Jarle Ravnås i Bjørheimsbygd har bygd nytt sauefjøs for 3vinterfora sauer på tradisjonelt vis. Nesten bønder fra Stran Forsan Hjelmelan Gjesdal og. Vi inviterer til omvisning i eit nytt sauefjøs som er bygd i massivtre på Ålgård.


Omvisninga skal vere måndag 18. Hilde Rødset og Johan Øvrebust i Stordal Feira bryllaup i nytt sauefjøs. Tony Knædal (30) satser som sauebonde og setter opp en helt ny driftsbygning. Jønnardalen satsar vidare og planane for ei storsatsing med nytt sauefjøs er klare. Ny brosjyre Ta en titt i vår nye brosjyre for å lese mer om oss, våre produkter og våre nyeste prosjekter Les vår nye brosjyre her.


Knut Evensen fra Nortura og arkitekt Lars Ivar Aas fra Fjøsteknikk AS gratulerte Martin Opsal med nytt flott sauefjøs under åpningen i går.

Ny økologiforskrift er fastsatt,. Norge har hatt et nasjonalt unntak fra kravet til minimum fast dekke i sauefjøs. Automatane har vist seg å passe godt ilag med fôrkassane, og sjølv om det er eit relativt nytt innslag i norske sauefjøs vonar vi at dette skal vere stor suksess.


Kristoffer Moan skal investere millioner i nytt sauefjøs i Leksvik. Da er det greit å få noen gode råd på veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.