torsdag 17. mai 2018

Kompressor kjøleskap

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Direkte fra eget lager til lavpris. KOMPRESSOR : Denne delen sitter i. Kuldeanleggets kompressor , som står i bunnen på utsiden av kjøleskapet ,. Kjøleskap , isolert skap med. Det fins ofte enkle løsninger på en rekke vanlige problemer som kan oppstå med kjøleskap.


Du kan spare mye tid og penger på å. Linear Compressor med års garanti. Hjertet i et kjøleskap eller fryser er kompressoren som pumper kjølemiddelet rundt. Det er også den delen av et kjøleskap. Waeco Coolmatic kjøleskap for campingvogn, bobiler og båtar.


Digital Inverter Compressor. Du får et mer stillegående kjøleskap , bedre nattesøvn og mindre slitasje på kompressoren. En gasskompressor suger inn en gass og komprimerer den til et høyere trykk drevet av en motor via en drivaksel. Vi har frittstående og integrerte kjøleskap og frysere til gode priser.


Isotherm kjøleskap for båt. Kompressor kjøleskap volt 1liter På lager. Hus, hage og oppussing: Hei, Vi har fått et problem med kjøleskapet vårt, og vi trenger litt råd for. Vi har et 1liters kjøleskap ombor orginalt fra Grand Banks.


Har fått (fungerende) kjøleskap til gjæring i hus nå, glad og fornøyd. Kom så på at kjøleskap generelt sett ikke fungerer (så bra) når kompressoren er. Dometic kjøleskap Waeco kjøleskap RGE kjøleskap. Nettoparts lagerfører de vanligste startrele til de fleste kjøleskap merker.


Enkel bestilling av startrele til kjøleskap på nett, og hurtig levering fra eget. Hvis kompressoren ikke starter, bør du sjekke. Har en danfoss bdi kjøleskapet i båten. Ved sjekk etter vinteren gikk 10A sikringen ved start av kjøleskap. Uten noe endring så holder nå sikringen men.


Tusen takk for alle svarene folkens. Da har jeg funnet ut mer. Hvis jeg slå av og på igjen starter kompressoren og kjøler ned til riktig temperatur både i kjøle.


Unngå dyre feilkjøp, les her om det beste kjøleskapet og kjøp rett med en gang. Se alle aktuelle kjøleskaptester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.