torsdag 10. mai 2018

Kildesortering skap

Se utvalget i nettbutikken i dag! Store beholdere med lokk. Velg farge og størrelse. Vi har skap og beholdere for kildesortering. Utstyr til alle bedrifter!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Se ulike løsninger for kildesortering her. Eller kanskje du foretrekker våre kombinasjonsbeholdere med inntil sju forskjellige rom for nøyaktig kildesortering. Søppelbøtter, avfallssystem og kildesortering til benkeskapet. Dette skapet er beregnet på kontorlandskap, men er like godt egnet til kildesortering av batterier, papir, glass og hermetikk hjemme.


Derfor har Krogsæter noen flotte produkter som vil hjelpe liten og stor med sortering av den store mengden avfall. Til bruk i kontoret i åpne landskap eller på kantine. Flere utførelser og tresorter.


Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme?

Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger. Her får du også løsninger som rommer litt større voûm samt smarte løsninger som kan integreres i benker og skap. Har du lite plass i skuffer og skap kan du plassere avfallet i pene bokser og kurver rett på gulvet,. Da blir du raskt en racer på kildesortering.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Kravet til kildesortering krever gode løsninger for avfallssortering i hjemmet. Se våre praktiske løsninger for skap , skuffer og kjøkkenbenk. Kjøkkenmodulene har fire ulike std.


Ved bestilling av skap : xx i. Praktiske skap til kildesortering. Lagd av pulverlakkert stålplate. Leveres med to eller fire plastbeholdere som enkelt kan tas ut og tømmes.


Bli med på vårt store lokale miljøprosjekt Er du klar for å være med på dette store lokale miljøprosjektet? Miljøvennlig avfallshåndtering med riktige avfallsbeholdere og skap. Komplett med søppelspann på hjul inni. Gjør kildesortering enklere med riktig utstyr. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Kildesorteringsskap for sekkeholder med rundt søppelinnkast på toppen. Skap med dør for 2liter sekkestativ eller 1liter plastbeholder med hjul.

Finn ditt nærmeste returpunkt, informasjon om hvordan ulike typer avfall sorteres, samt kunnskap om gjenvinning og miljønytte. Takk for at du kildesorterer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.