onsdag 9. november 2016

Storkjøkkenutstyr

Gastro Line - dagligvare utstyr og storkjøkkenutstyr. Vi sender over hele landet. Service og reparasjon i Østfold - Moss, Akershus og Oslo. Kjøkkenkvalitet: Gjennomprøvde løsninger og solid kvalitet skal prege vårt utvalg. Ved å velge kvalitetsutstyr.


Vi skal være med på å presse ned prisene på markedet! Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken. Vi leverer storkjøkkenutstyr av svært høy kvalitet. Helseforetak og laboratorier. Utstyr for kjøkken og storkjøkken.


Prosess- og verkstedindustrien. Under kategorien Maskiner for storkjøkken finner du maskiner som forber. Besøk vår nettbutikk der finner du Småutstyr til ditt kjøkken.


Det er det hverdagen handler om. Storkjøkkenutstyr til restaurant, catering, sykehjem og kantiner. Gastrotech AS er totalleverandør til horeca bransjen og gjennomfører prosjektering, levering og montering av storkjøkkener i alle størrelser, for alle formål. Trenger du service på storkjøkkenutstyr eller mener du at det er på tide å investere i nytt utstyr for ditt profesjonelle kjøkken,.


I mer enn år har Karl B Hauge levert storkjøkkenutstyr til kantiner, restauranter, kafeer, hoteller og institusjoner i Bergen og omegn. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Du kan trygt stole på vår lange erfaring i bransjen, når du skal kjøpe eksklusivt storkjøkkenutstyr.


Foruten den får du også som kunde hos oss trygge innkjøp. Ved at du fortsetter å bruke. Traktøren Kjøkkenutstyr fører et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkkenutstyr. Jo dyktigere du blir på kjøkkenet, jo større grunn har du til å. Restaurant, hotell og storkjøkkenutstyr.


Rask levering, ferdig tollet. Brukt storkjøkken utstyr. Finn beste pris på Rubrikk. Tjenester omfatter salg og service innen brann, sikkerhet og rednings-utstyr. Alt fra enkle produkter til høyteknologiske komplette løsninger.


Her finner du gode tilbud på brukt utstyr til storkjøkkenet. Kontakt oss for oversikt og bestilling. Vi har til en hver tid brukte varer på lager.


PRISER - BETALINGSBETINGELSER: Våre priser er veiledende eks. Det ble angitt at det var anledning til å gi tilbud på ett, flere eller alle områdene. Etter forfall beregnes.


Kontrakten om levering av storkjøkkenutstyr ble i. CE-merket finnes på en rekke ulike produkter, på alt fra leketøy til maskiner, medisinsk utstyr og byggevarer. Det betyr at produktet anses å oppfylle krav fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.