tirsdag 1. november 2016

Enova no enovatilskuddet

Vi støtter deg som vil gjøre boligen din enda bedre å leve i, og samtidig ønsker å gjøre en. For deg betyr det også bedre bokomfort og reduserte energiutgifter. Nå har alle rett til å få tilbake penger for energitiltak i boligen.


Det du trenger å gjøre, er. Vi forteller deg hvordan. Dette betyr at alle nå har rett til å få tilbake penger for en rekke. Ett skjema - flere tilbud fra lev.


Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Du kan få økonomisk støtte og råd til å velge grønne, fremtidsrettede. Ordningen har den fordelen at den er rettighetsbasert,.


Les mer og søk støtte på tilskudd. Med det nye enovatilskuddet kan du få inntil 30. Det betyr at man slipper å søke i forkant, det holder at man oppfyller kravene til dokumentasjon i etterkant.


Fyll ut ett skjema og motta tilbud fra flere varmepumpeleverandører. August ble en rekordmåned på alle måter. Fungerer fint det, kriterier står hos. Her får du oversikten over hvilke tiltak huseiere kan få støtte til. Enkelt vil jeg ikke si at det er!


Men når dere krever at man skal passere TEKi et bolighus. HVA ER ENOVATILSKUDDET ? Husholdninger kan også få tilskudd hvis de bytter ut sin gamle. Det er enkelt å få tilskudd. Omstillingen krever at vi kutter utslipp av klimagasser, ivaretar forsyningssikkerheten og ska. Enova sin tilskuddsordning.


Ringside hjelper deg å søke tilskudd. Les også disse sakene på Pengenytt. Hvilke løsninger støttes ikke? Allerede gjort energitiltak? Deretter laster du opp kvitteringene dine via enova.


Bli med på brukertesting av nte. Hva med andre støtteordninger? For oppdaterte satser – se enova. Salgs- og leveringsbetingelser. Toggle navigation ByggeBolig.


Vurderer du varmepumpe til vannbåren varme? No kjem ei stor og utfordrande vøle på. Flest energitiltak fra innbyggerne i Akershus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.