torsdag 24. november 2016

Kjøleskap og fryseskap

Direkte fra eget lager til lavpris. Frittstående eller integrert – stor eller liten. Bosch har frysere, fryseskap og frysebokser med fleksible løsninger, alle med lavt energiforbruk.


Utforsk LGs store sortiment av kjøleskap og fryseskap med den nyeste kjøleteknikken og stor plass. Smarte funksjoner gjør at maten holder lenger. Er du ute etter et kombiskap med front i stål eller i glass. Sørg for at det er et Siemens-skap: Nyt den nyeste teknologien, tidløs design og pålitelighet.


Friskhetskomfort og design. Siemens kjøleapparater kombinerer innovativ teknologi og moderne estetikk. Fryserne har de nyeste finessene og stilren design.


Utforsk de forskjellige modellene og finn din favoritt. Skal bedriften gå til innkjøp av nytt kjøleskap og fryseskap ? Vi hjelper deg med å avklare behovet og sammen finner vi ut hvilke typer maskiner bedriften din har. Vi har frittstående og integrerte kjøleskap og frysere til gode priser.


Vi har et stort utvalg av kjøleskap av som dekker de fleste behov. Her finner du både fryseskap og frysebokser. Trenger du et nytt kjøleskap ? Vi har både billige og dyre modeller, forskjellige størrelser, kapasitet og med smarte funksjoner. Twin Cooling-funksjonen sørger for at uønsket lukt ikke spres mellom kjøleskap og fryseskap , da de benytter forskjellige vifter og derfor ikke deler samme luft.


Norges Billigste Priser? Sammenlign pris med oss! Leter du etter nytt kjøleskap og fryseskap ? Se Drømmekjøkkenets utvalg.


Smegs kjøleskap og frysere kombinerer estetikk og avansert teknologi for å tilfredsstille behovene til de som ønsker topp design og topp ytelse. Denne frittstående fryseren fra Samsung er elegant, energieffektiv og romslig. Vitaminenes voktere Selv om kjøleskapet ikke brukes til. Smart teknologi i Gorenjes fryseskap og frysebokser sørger for at det dannes mikrokrystaller under. Stort utvalg av integrede fryseskap i hø y. I tillegg til kjøleskapet er.


Electrolux har et bredt utvalg av energieffektive fryseskap og frysebokser med moderne teknologi som holder maten frisk lenger. Noen kjøleskap har såkalt chillerbox som er kaldere enn resten av kjøleskapet og derfor kan. Effektive og energibesparende Porkka Inventus kjøleskap og frysere. Ny serie med svært energieffektive kommersielle kjøle- og fryseskap til profesjonelt bruk.


Vi har Kombiskap fra kjente merker til alle behov. Vi har dessuten også separate kjøleskap og fryseskap , slik at du kan få plass til. Fryseskap er ofte påslått døgnet rundt, og dermed blir energieffektiviteten en.


Mange av fryseskapene har funksjoner man kan kjenne igjen fra kjøleskap ,. Denne delen erstatter eldre produkter. Unngå dyre feilkjøp, les her om det beste kjøleskapet og kjøp rett med en gang. Se alle aktuelle kjøleskaptester. Se tilbud på fryser hos euronics.


Kjøleskap og frysere Del type: Skuffer, Hyller. Europas største elektrokjede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.