onsdag 6. juli 2016

Vinskap tilbud

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Finn ditt vinkjøler hos oss! Søk etter vinskap på Kelkoo. Husk at vi Prismatcher laveste nettpris.


Vi har vinskap til den beste rød og hvit vinen du har hjemme. Flere modeller og til gode priser! Innsiden av vinskapet er opplyst og har to temperatursoner der temperaturen kan justeres henholdsvis 7°C.


Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur. Søk blant Norges største utvalg og beste priser og finn ditt neste vinskap. Hos oss finner du like lav pris på nett og i butikk. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Er du på jakt etter et vinkjøleskap?


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov.


Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker,. Stillegående vinskap som har plass til maksimalt åtte store vinflasker på sine to hylleplater. Med vinskap fra Miele holder vinen alltid riktig temperatur og kan dermed nytes til det fulle.


Hos MAXBO finner du elegante vinskap for integrering i høyskap og benkeskap. KitchenTime selger vinstativ og vinskap av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Kjøp på nett eller i butikk.


Ved kjøp av vinskap til over kr. Stort utbu bra priser og fri frakt. Temptech er en norsk produsent og distributør av hvitevarer med hovedfokus på vinskap.


Våre kvalitetsprodukter imøtekommer de høyeste krav til design og. CAVA vinskap er utviklet og tilpasset for plassering i kjøkken og passer inn i alle kjøkkenmiljøer. Vi introduserer vår nye vinskapskampanje her på Inmente. H 85cm D 60cm B 60cm Har stått utstillt som demo hos oss. VI HAR FØLGENDE PRODUKTER PÅ LAGER I NYTT OG BRUKT.


Vinskap ny med plass til flasker med vin. Meget enkelt og elegant vinskap for et moderne hjem! Ingen kompressor, ingen virbrasjoner, lavt støyforhold og ingen farlige. Se vårt store utvalg av kvalitetsvinskap fra merkevarer som TEMPTECH og Le Chai. C temperature zone and touchLight.


Alle skap er beregnet for plassering under benk eller for integrering i høyskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.