torsdag 7. juli 2016

Hvit strikkejakke

Norges Billigste Priser? Hver dag legger vi ut tips om en oppskrift du kan kjøpe på nett. Elegant, i en nydelig farge. Shavani hvit strikkejakke fra Iro. En klassisk jakke som er perfekt til vårsesongen.


Nydelig strikkejakke i lusekofte mønster.

Dette er nok laaaangt utenfor det jeg driver med! Men Mariusjakke i hvitt er nydelig - du er flink! Hvit strikkejakke med blå kant.


Jacquard- strikkejakke i ekstra forseggjort teknikk og deilig stoff av bomull og viskose. Det nydelige ornamentmønsteret går hele veien rundt og gjør modellen meget. I fargene svart, olivengrønn eller fiolett, alle med hvitt mønster. I alle størrelser fra til 5. Strikkejakke dame Genser dame Plus size genser.


Lange eller kort eller type bolero.

Rene naturfibre i uvanlig vakker look: Slik kan denne jacquard- strikkejakke absolutt beskrives. Kort strikkejakke fra BikBok. Kjøp strikkejakker og poncho til dame herre og barn.


Fairtrade, Vegansk og Økologisk - Kjempeflott, elegant og behagelig, bærekraftig og etisk produsert SEVAL STRIPES STRIKKEJAKKE i Organisk BIO Bomull. Cookies på denne hjemmesiden brukes. Gensere og cardigans hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens gensere og cardigans til dame i mange ulike modeller og forskjellige farger. Velg mellom glamorøse cardigans i sort, kombinert med en pen bukse i hvitt.


Cardigan til dame kan brukes på mange måter – som et varmende ekstra lag eller en. Ullgenser i naturlig norsk ull! Få daglige oppdaterte nyheter og tips. Kjøp Svart strikkejakke på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Svart strikkejakke i kategorien Dameklær fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på.


Søt liten jakke som er enkel å strikke. Jeg er ikke flink til å sy i ermer, her slipper du det, siden jakken er strikket i ett stykke. Produktspesifikasjoner:. Kle en behagelig strikkejakke på deg når du skal kose deg hjemme med en film, og kvelden er ekstra koselig. Garn: Sterk fra Du Store Alpakka ( alpakka, merinoull, nylon) Natur ( hvit ) nr.


Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Strikker jakke etter genser oppskriften i hvit.


Men her fikk jeg løsningen på resten av jakka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.