mandag 4. juli 2016

Små bokhyller

Bokhyller Direkte fra Lager. Finn den perfekte bokhyllen for ditt kontor hos AJ Produkter. Gi rommet ekstra personlighet med en av våre bokhyller. Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser! Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser.


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Se våre vegghyller til lave priser! Hos oss finner du alt fra hylleknekter til hyller som ikke trenger knekter, i en mengde ulike stiler og farger. Oppå er det plass til nøkler, dekorasjoner eller andre små ting.


Fremstilt i malt MDF Farge Grå Inkl Nomess S-Hooks Max belastning kg Design. Stort utvalg av bokhyller , reoler og romdelere. Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din.


En stor og luftig bokhylle danner en fin vegg rundt en dør. Husk å varier uttrykket med liggende og stående bøker,. Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil skjule eller vise fram?


Få orden på alt sammen med hyller. Skohylle Stereobenke laget etter mål i beiset eik. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Noen bokhyller kommer også med skjult oppbevaring som passer bra til saker som. Camus Påbygginsmodul til Camus bokhylle.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Med hyller, bokhyller og hyllesystem kan du enten velge å vise frem det du stiller på.


Spesialproduserte bokhyller med skap og skuffer. Oppdag moderne bokhyller og hyller fra BoConcept. Noen ting er små og fine, andre er store og tunge.


Bolia-reoler og hyllesystemer gir deg mulighet for å få oppfylt dine ønsker og holde det pent samtidig. Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Se interiørdesignernes tips om hvordan du best innreder med bøker hjemme. Trillebord og andre små oppbevaringsløsninger som pidestaller og brettbord.


Kjempefin bokhylle i stilrent design, med hylleplate i kryssfinér og hylleknekt i grå metall. Dette kan være lurt dersom du har små barn i hjemmet. Mange av hyllene er av åpen karakter i stil med klassisk vegg- eller bokhyller. På tide å finne noen bokhyller som, om de ikke er perfekte,.


Lagt inn av Anette Garpestad. De er enkle å plassere, og kan stå i bokhyllen om man vil. Små hjul er festet under. I små rom er en kompakt høyttaler.


Oversiktlig struktur gjør det lett for eleven å finne frem på egen hånd. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.