onsdag 13. juli 2016

Krus uten hank

TØFT KAFFEKRUS UTEN HÅNDTAK. Kopp eller krus med din logo. Kaffekrus uten håndtak med logo farget blank innside og blank utside. Krus uten hank Blossom Dandelion, turkis.


Nydelig farge og mønster på disse krusene.

Tankene går mot sol og sommer. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Håndmalt i flere fine farger. Nordnes verksteder AS sysselsetter personer med utviklingshemming og andre som faller.


Vanlig pris 9- Special Price 725. Her finner du kopper og krus i alle stiler slik at du lett finner en favoritt! Handle Skandinavisk interiør og design online. Mon Amie kopp med hank 2-pakn.

Vårt kjente Maud krus uten hank med tradisjonelle Norge logo. Ett krus godt å drikke varme eller kalde drikker av. Din fotogave kan både hentes i butikk og mottas i posten. Rask levering og super service! Kule krus for de kresne.


Våre stablebare krus uten hank. Et enkelt og godt kaffekrus, for det hardere arbeidsmiljøet på kontoret eller verkstedet. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Gjør den enda finere med din bedriftslogo. Titani termokrus i stål uten hank Leveres med matt gummiert overflate.


Termokoppen kan trykkes med egen logo. Skip to the end of the images gallery. Figgjo Base består av uformelle og rause tallerkener og kopper.


Tallerkenene har enten lav eller høy kant – de siste blir som et møte mellom en tallerken og en. I designet Bakeren finner man Elsa Beskow krus med og uten hank , kjøkkenhåndklede og selvfølgelig en kakeboks. Bestill Bakeren- krus eller Kakeboks hos KitchenTime.

Asjetten med motiver av omriss av engler er et samarbeid med Magnor Glassverk. Bloomingville Seeke krus uten hank , selges i pakke på 4. Disseog mange andre flotte kopper og krus og annet fint får du kjøpt i nettbutikken Annegretesrom. Serien inneholder tallerkener, kopper og krus. Stilren steingodskrus uten hank.


Atlanta cl har et rent og nedtonet designspråk. Sett med krus uten hank fra Tassen. Rommer ca 3ml (dl). Vil du ha noe som virkelig blir lagt merke til, er tidsriktig og samtidig gir deg følelsen av det ekte og varme så er NARA serien for deg.


Arne Jacobsen bokstavkopper er laget i porselen og er uten håndtak. Bjørn Wiinblad krus er en serie med kopper og krus. Varme drikker kan du nyte i kopper og krus fra servisene Alv, Alveskog, Whitewoo Woodstokk og Rutikk.


Målet vårt er å designe produkter som har varig verdi. Stort krus uden hank , med navn (model D) Den viste pris er for et krus i porcelæn med op til fem bogstaver i navnet samt en enkel dekoration i form af en streg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.