tirsdag 30. juni 2015

Utendørs lysslynge

Happy Lights med lys kr 2- Svært dekorative - Rask levering - Kjøp her! Lyslenker og lysslynger på nettet! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


Lys opp hus og hage med en flott belysning. Lysslynge med varmhvite LED-pærer. Trenger du en lysslynge ? Vi mange forskjellige slynger til både inne- og utebelysning. Skap effektfull belysning med denne batteridrevne lysslyngen.


Slyngen kan brukes både innen- og utendørs og har tidsurfunksjon. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Dekorer utemiljøet med lysslynger. Få den finest dekorerte fasaden i nabolaget.


Med utendørs lyslenker eller lysslynger skaper du en spennende atmosfære i hagen, på terrassen, verandaen eller balkongen. Du kan skape deg koselige oppholdssteder. Lengre lysslynger som disse er vanligst å bruke til jul, men kan også brukes til å gjøre hagen til et lysere og mer livlig sted både vår. Lekker kjede av lysende rosa hjerter.


Samler opp solenergien om dagen, og går automatisk på i skumringen. Vanntett polyester, kan brukes utendørs. Slyngen og strømadapteren er IP44-klassifisert og kan brukes.


Dekorativ lysslynge som kan brukes som bordpynt eller lage stemning rundt uteplassen. Batteridrevet lysslynge. For innen- og utendørs bruk. Utendørs lysslynge med 1LED-pærer. Generell kjøpsinformasjon.


Vi har et lekkert sortiment til bruk utendørs. Pynt opp treet eller balkongen med denne fine lysslyngen. Med en lysslynge med ledpærer blir de straks julete i stua.


Denne går på batterier og er meget anvendelig. For utendørs bruk, leveres med volt trafo. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Har et lite potte-tre ved inngangspartiet som jeg har lyst til å pynte med en liten lysslynge ! Umåtelig populære lyslenker til å henge i partytelt, inngangsparti, som dekor i interiør, til hageparty, til utendørs bryllup og andre tilstelninger. Kan bygges ut med ekstra slynge på lamper. Lyskilde og startkabel medfølger ikke. Er du på jakt etter en stilig lysslynge er du kommet riktig.


Design Belysning har ett stort utvalg av stilige lysslynger til hagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.