torsdag 4. juni 2015

Storkjøkkenmaskiner

Storkjøkkenmaskiner og storkjøkkenutstyr. Bjorn varimixer Bjørnmiksere og eltemaskiner. Fima Planetarie miksere, brødskjæremaskiner. Kombidamper, oppvaskmaskin, rustfrie benker m. Leverer til alle kjøkken med behov for kvalitet.


Dynamic Stavmixsere, håndvisper, salatslynge. Kenwood vinner vår test av sju kjøkkenmaskiner. OBH Nordica må nøye seg med sølvmedalje, men gir deg mye maskin for pengene. Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr.


GGM Gastro international ist Importeur und Exporteur von Gastronomie-Großküchenausstattungen. Maskiner for storhusholdning. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Etter kjøpsloven gjelder følgende regler for garanti ved kjøp av hvitevarer og storkjøkkenmaskiner. Vanlig garanti for privat bruk er år.


Forretningsideen har hele tiden vært salg av renholdsmaskiner, renholdsrekvisita og storkjøkkenmaskiner til privat og offentlige brukere. Spesialfirma innen kjøl og frys i Møre og Romsdal med gode referanser. Stort sortiment til markedets beste priser. Vi leverer på 3-virkedager! Her finner du gode tilbud på brukt utstyr til storkjøkkenet.


Kontakt oss for oversikt og bestilling. Vi har til en hver tid brukte varer på lager. Betal sikkert med kort eller Vipps. For bedriftskunder som betaler med faktura, les betingelser.


Ta kontakt med oss for mer opplysninger. Vi tilbyr ettersyn og service på alt av storkjøkkenmaskiner , kjøle- og fryseanlegg og vaskerier. Autorisert forhandler av Mitsubishi.


DOSP tilbyr servicetjenester på maskiner til storkjøkken. Våre serviceteknikere har mange års erfaring og spesialkompetanse innen storkjøkkenmaskiner. Kanskje Norges største utvalg av Asko vaskemaskin reservedeler på nett. Finn reservedeler til Asko. Produktene finnes i flere varianter og med forskjellige løsninger.


Det er full oppvask om oppvasken etter motstridende meldinger om skylling av tallerkenene før de settes inn i maskinen. REPARASJON AV INDUSTRIMASKINER. Servicetekniker storkjøkkenmaskiner fra FINN.


Tabletter for maskinoppvask med selvoppløsende hydrofilm folie. Høyeffektivt avkalkingsmiddel egnet for avkalking av storkjøkkenmaskiner. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Vi gjør kontorprodukter enkelt og raskt tilgjengelig for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.