tirsdag 9. juni 2015

Storkjøkken fredrikstad

Rask levering, ferdig tollet. Det er over års erfaring i bransjen. Fredrikstad Storhusholdning er din storkjøkken leverandør i Østfold. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til kun 7- kr.


Din storkjøkkenleverandør i Østfold. Vi har salg og service på ett sted. Kundeservice Kontaktpersoner. Helse, omsorg og velferd. Næring, miljø og samfunn.


Hjelpearbeider, Mekaniker og mer! Vi leverer storkjøkkenutstyr i god kvalitet til lave priser. Trenger du rustfri benk, koketopp, oppvaskmaskin eller isbitmaskin? Storkjøkken Østfold - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Vårt fokus er god kvalitet, og levering til riktig tid. Gastro Line er en representant for de ledende europeiske produsenter av profesjonelt dagligvare og storkjøkken utstyr. Vi selger pizzaovn, kjølemonter,. Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Vårt mål er å gi deg som kunde eller forhandler markedets beste pris på storkjøkken.


Ingen mellomled vi leverer storkjøkkenutstyr direkte til Dem fra fabrikk. Alt innen storkjøkken utstyr. Bestill dine nedbrytbare kopper hos oss i dag Wero as sitt bilde.


Klikk på ønsket Norrøna-kontor til venstre i menyen - for å se hvilket. Multi Food er en fleksibel totalleverandør av storhusholdningsprodukter til pizzeria, gatekjøkken, hotel og catering. Denne varegruppen inneholder alt av non-food produkter innen storhusholdning.


Alt fra borddekning og kantinetilbehør til tørkesystemer, avfallshåndtering og renhold. Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Hoteller, restauranter, caféer. Der for deg, når behovet viser seg. For noen er livet litt tøffere enn for andre.


Mens andre igjen er avhengig av fundamental hjelp fra morgen til kveld. Fyll ut nødvendig informasjon for å motta et engangspassord. Engangspassordet vil bli sendt innen kort tid og vil utløpe. Fra til tid til tid kan vi også tilby brukt utstyr til storkjøkken.


Utstyr blir overhalt og vi gir tre-måneders garanti på brukte produkter. Vi i Maestro storkjøkken legger vår stolthet i oppfølging og god service. Opplæring av personale er inkludert i alle våre produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.