tirsdag 3. februar 2015

Kildesortering ikea

Vi har skap og beholdere for kildesortering. Utstyr til alle bedrifter! Det er enkelt å være mer miljøvennlig med avfallssorteringløsningene til IKEA. Velg blant ulike løsninger som passer din kjøkkeninnredning og behov.


Sorter, oppbevar og resirkuler. Løsninger til avfallssortering handler om mer enn bare sortering. Våre er designet for å være enkle å rengjøre og ta med til.


IKEA - UTRUSTA, Uttrekkbar kildesortering , Rammen holder avfallsbøttene på plass i skapet og lar deg dra dem ut når du skal sortere søppel, slik at du. IKEA - VARIERA, Avfallsbøtte til kildesortering , Fellbare håndtak holder avfallsposen på plass og gjør det enkelt å bære spannet. Ved å passe på å kjøpe kun det vi trenger, kan vi.


Vi vil gjerne kildesortere, men hva skal vi ha det i? IKEA har lansert et system for kildesortering som ser stilig ut. Basert på samme konsept som det populære. Søppelbøtter, avfallssystem og kildesortering til benkeskapet.


Finn løsningen for ditt behov hos Sigdal. Velg avfallstype under for å lese mer. Trenger du gode, praktiske løsninger for kildesortering hjemme? IKEA har en rekke avfallsbeholdere som passer flere typer kjøkken. Her gir vi deg noen tips.


Kildesortering er nødvendig for å skille avfallet som kan brukes på nytt fra det som må kastes. Se ulike løsninger for kildesortering her. Ikea har mange gode løsninger for avfallshåndtering. Når det gjelder kildesortering vil man helst at det skal ta så liten plass som mulig.


Praktisk sorteringssett med tre bøtter i to størrelser. Kommuner har ulike kildesorteringssystemer. Søppelsortering er i vinden, etter at stadig flere har fått innført kildesortering av søppelet hjemme.


Har mange forskjellige avfallsbeholdere og oppbevaringsbokser som passer til kildesortering. Til og med Ikea vil rydde i søppelet ditt. Finn ditt nærmeste returpunkt, informasjon om hvordan ulike typer avfall sorteres, samt kunnskap om gjenvinning og miljønytte. Takk for at du kildesorterer! Gjør kildesortering enklere med riktig utstyr.


Store, solide bager (f.eks blå poser fra Ikea eller Maxbo). Selv avfallsposer kan bidra til en bærekraftig livsstil Dunker og beholdere til kildesortering , søppelsekker og stativ, pedalbøtter og papirkurver - her finner du. Husk at avfallshåndtering kan bli en betydelig kostnad for bedriften, men samtidig at kildesortering kan være en effektiv måte å redusere kostnadene på. Vi holder åpent man-fred 10–og lørd 9–21.


Sjekk ut våre gode tilbud eller ta en matbit i restauranten vår. Søppelet kan sorteres av husstander, forbrukere, forretninger o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.