tirsdag 10. februar 2015

Sammenleggbart tørkestativ

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Siena tørkestativ 1i aluminium. Sammenleggbart tørkestativ med vinger fra Leifheit. Tørkestativ fra Leifheit.


Denne hundre år gamle løsningen til tørking og av lufting klær er like populær i dag som den gang. Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Et enkelt og praktisk tørkestativ for tørking av klær med stor kapasitet og minimal plass. Laget av Rustfritt stål. Monteres i tak eller på vegg.


Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. Fordelen med et slikt tørkestativ er at det har veldig mye snor, og du får alltid plass til hele klesvasken på stativet – også selv om du vasker sengetøy,.


Praktisk, sammenleggbart tørkestativ som bygger i høyden – plassbesparende og enkelt å sette bort. For balkongrekkverk, varmeelement og dusjvegg. Hendig, sammenleggbart tørkestativ som passer de fleste balkongrekkverk, varmeelement og.


Perfekt til å ha i båten. Elegant, sammenleggbart tørkestativ i hvitt metall. Emma sammenleggbart tørkestativ. Det er ca 1meter tørkesnor på stativet. Mål sammenlagt 102cm x 13cm.


En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Vi har produsert ett nostalgisk tørkestativ , som det var så mange av i gamle dager. Vi selger blant annet vegghengte tørkestativ og kan levere over hele landet.


Se vår nettbutikk for mer informasjon. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Kjøpte denne pga av kvalitet og sikkerhet. Holder tøy på plass og er. Bøtte Plast Vinis BRUNNER Art.


Sendes ut fortløpende når de er tilbake på lager! Stabil aluminiumsprofil med m tørkesnor. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


KitchenTime selger pastamaskiner fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Totalt antall produkter (inkl. mva) Frakt totalt (inkl. mva) Avgjøres senere. Elektrisk tørkestativ - Til klær og sko.


Comfy Dryer Compak oppvarmede kleesstativ har et kompakt, sammenleggbart design, slik at den ikke tar opp mye plass. En helt ny type av tørkestativ som lett kan monteres på de fleste. Stativet kan felles bort når det ikke behøves og det er også sammenleggbart for å. Sammenbrettet: 127cm, oppbrettet: 227cm , bredde: 50cm. Søk etter tørkestativ på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på tørkestativ fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Overligger av Ø mm galvanisert stål, og bein av Ø mm epoxylakkerte stålrør. TØRKESTATIV SONYA 150X1CM HVITLAKK.


Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.