mandag 2. februar 2015

Grillbestikk

Alt til restaurant og storkjøkken. Bedrifter bestiller enkelt online! Alt for en enkel servering! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett!


Old Farmer Bestikk er av høyeste kvalitet. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Gjør det enklere å tilberede. Grillbestikk kommer i mange forskjellige utgaver.


Hvilken er den beste og fineste? Det er kun deg som kan vurdere det. Derfor er det godt at det også finnes et bredt. V elkommen inn i en verden av biffbestikk og grillbestikk i mange varianter – perfekt for kjøtt, grill, sol og koselige BBQ-fester. Har du alt av verktøy og utstyr for å få det perfekte resultatet på grillen?


Vi har alt du trenger for å bli en grillmester. Landmann grillbestikk , deler. Eksklusive grillredskaper. Grilltang, grillgaffel og grillspade med korketrekker. Biffbestikk finns i mange varianter og former og er perfekt for grillmiddager, fine fester og koselige dager.


Her finner du biffbestikk, steakbestikk og grillbestikk. Grillsett i metallkoffert som inneholder kjøttvender, grillgaffel og tang. Logo graveres på metallplaten på lokket.


Kan vaskes i oppvaskemaskinen og har god hardhet i stålet for bedre beskjæring ved måltidet. Den perfekte kniven til grillet mat. Bestikksettet har en seks skarpe biffkniver og seks. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg. Lekkert grillbestikk designet av Danske Bent Severin. Sett med stilrene og solide grillbestikk som er produserte i WMFs høyteknologiske fabrikker i Tyskland. Et sett med robuste grillkniver fra Zwilling. Bladet er skarpt, men spesielt utformet slik at det ikke skal.


Knivene har et håndtak av rosentre som gir et velbalansert og behagelig grep. De skarpe taggete knivbladene er lag. Vårt brede sortiment består av alt ifra engangsgriller og kullgriller, til store gassgriller og murgriller. Weber Original grillsett - Originalt grillsett bestående av grillklype og grillspade.


Kjøp grillbestikk online hos confidentliving. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. Vi selger kun til registrerte firma, ikke til privatpersoner.


Alle varer er ferdig tollet. Weeho, i helgen fikk vi grill av svigers! Det var visstnok en forsinket julegave, hehe, men den kom ihvertfall utrolig godt me for vi har en kjempeflott terrasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.