tirsdag 30. desember 2014

Speil med lys rundt

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Besøk oss for å oppleve et bredt sortiment av morsomme og praktiske baderomsspeil til lave priser. Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Nimi rundt speil med lys i polert krom med sandblåst detalj.


Forstørrer 5X slik at man ser alle detaljer. W LED og Driver inkludert. Diameter: cmDybde: 15-34.


Med et speil får et rom nye lysforhol samtidig som rommet virker større og får en bedre harmoni. La deg inspirere og mellom alle våre speil her. Kjøp speil med innebygget belysning online Lampegiganten.


Baderomsspeil med en rekke av lys rundt i kanten er både. Behovet for naturlig lys melder seg ettersom vi maler veggene i mørkere nyanser. Derfor er det mange speil med integrert, eller innebygget, lys. Området rundt øynene skal legges med kyndighet og presisjon, og da trenger man et nærbilde.


Innebygget LED- lys som. I vårt omfattende utvalg av interiør finner du både kjente og nye merker! Rundt speil i skandinavisk design finner du i vårt nøye utvalgte sortiment!


Vi reiser verden rundt. Hos Kvik har vi et speil som passer inn i alle typer bad. Skal det være rundt eller firkantet, med eller uten lys , og skal det kunne fungere som skap? Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Hva gjør jeg med lyset rundt et speil ? Når vi henger opp et speil , er det fordi vi ønsker å se speilbildet av noe i det – oftest vårt eget bilde. På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Stort utvalg i flotte speil.


Beaded Crystal Rundt speil. Belysning bak kanten Belysningen av typen LED gir et jevnt og behagelig lys. Armaturet er sikkerhetsklassifisert med IP4 og lyskilden har en normal levetid på ca. Det gir et stemningsfylt og elegant lys.


Sirkelrundt speil med lyseffekt Det nye,. Velg mellom farge Hvit eller Antrasitt. Kanten rundt er sandblåst med LED-belysning og har en acryl bakramme som gir et fint lys rundt speilen. Speil rundt Speil rundt. De aller fleste interiører føles mer åpne og flottere med èn.


Et rundt og svært anvendelig speil med en bakplate i MDF. Plasser speilet på veggen i stuen, gangen eller toalettet, det finnes ikke begrensinger for hvor du kan. Tivoli rundt designspeil finnes med diameter 6 og cm.


Våre Freya, Saga og Odin servanter blir levert i porselen, Odin servant i Evermite. Lys opp speilbildet ditt. Det kanskje ikke alle er klare over,.


En dekorativ gullramme rundt speilet er stilig,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.